Kirjoitukset avainsanalla matkakuume

www.pixabay.com

Minulla taitaa olla jatkuva matkakuume. Olen ollut muutaman päivän kotona Gdanskin reissun jälkeen ja ehtinyt jo pohtia kovasti, että mihinkä sitä matkustaisi tammikuussa 2020. Olen jo katsellut tietenkin matkoja ja miehellekin ehdottanut montaa eri vaihtoehtoa.

Kohteen valintaa rajoittaa se, että siellä pitäisi olla n. 20-25 astetta lämmintä, mutta emme halua kuitenkaan istua lentokoneessa kovinkaan pitkää aikaa. 2018 tammikuussa olimme Teneriffalla ja 2019 tammikuussa Marokossa. Samaan kohteeseen ei viitsisi mennä montaa kertaa. Ainakaan ihan heti uudestaan.

Olen myös katsellut hyvinvointilomia. Mies ei niistä hinnan takia oikein innostu. Ja nyt kun vielä Thomas Cook meni konkurssiin niin miten käy Tjäreborgin, jolla on minua kiinnostavia jooga-ja vaelluslomia.

Viikon matka saisi siis mielellään maksaa alle 500 eur/hlö. Mihin sinä lähtisit tuolla hintaa viikoksi tammikuussa 2020?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on miehen kanssa taas kova matkakuume päällä. Pohdimme jälleen yhdessä sopivaa matkakohdetta meille. Nähtävää maailmassa on paljon. Olisi niin kiva mennä yhdessä sinne ja tänne. 

Mihinkään kovin kauas emme lähde. Euroopassa on paljon meille sopivia kohteita. On vaan niin vaikea valita, että minne mentäisiin seuraavaksi.

Kumpikin saa esittää toivomuksia. Kyllä pääsemme vielä kompromissiin matkakohteesta. Ja varmasti löydämme budjettiimme sopivan majoittumisen ja lentoyhtiön.

Odotan jo innolla seuraavaa matkaamme.

Töitä jaksaa tehdä, kun on jotain mitä odottaa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Lomareissun suunnittelu on totta vie mahtavaa ja reissu on ikään kuin pidempi, kun siitä unelmoi jo ennen matkaa. Mutta sitten on se puoli, että jos reissua on suunniteltu ja haaveiltu paljon ja sille on kovat odotukset ja sitten kaikki ei käytännössä menekään niin kuin on suunniteltu, unelmoitu ja haaveiltu...ei menekään kuin Strömsössä... Ei tarvita kuin viikko vesisadetta tai muuten huonoa säätä ja unelmoitu aurinkoloma on pilalla. Tämä on tällainen erittäin pessimistisestä näkökulmasta tarkasteltu asia, mutta ajattelin asiaa omalta kohdaltani. Harvoin reissaavana odotukseni lomamatkoja kohtaan ovat korkeat ja sitten vihdoin kun sellaiselle pääsee, mikä pettymys olisi vaikkapa sairastua tai joutua sen vesisateen keskelle... Mutta kuten sanottu, pessimistinen näkökulma ja harvoinpa koko lomamatka pilalle menee. Ja jos usein reissailee niin yksi pilalle mennyt lomamatka on vain yksi loma lomien joukossa ja usein vielä ikimuistoinen sellainen :) Mukavaa reissun suunnittelua teille!!!

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017
2/2 | 

Riskit on tiedossa. Matkakin jo varattu. Tuli todella hyvä tarjous, johon ei voinut olla tarttumatta. Loma on aina lomaa, oli sitten sää ja olosuhteet millaiset hyvänsä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Olen jo aivan innoissani. 😊 Kohta alkaa pitkään odotettu kesäloma osa 2. Pidin touko-kesäkuun vaihteessa 2 viikkoa lomaa pojan ylioppilasjuhlien aikaan. Nyt olisi sit toiset 2 viikkoa edessä. Olenkin ihan loman tarpeessa.😉

Lomalla aion rentoutua ja päästä irti arjesta, etenkin työstä. Minun työssäni se on suhteellisen helppoa, koska en ole korvaamaton. Joku voi tehdä minun työni sillä aikaa kun lomailen. Voin rauhallisin mielin olla 2 viikkoa pois.😊

Lasten itsenäistyminen etenee. Isompi poika on laittanut asuntohakemuksen vireille. Hän hakee opiskelija-asunto yksiötä. Voi kestää kyllä jonkin aikaa ennen kuin sen saa. Minä jo mietin, että muutan sitten pienempään asuntoon, kun hän ensin muuttaa pois. Asumiskulut pienenevät.

Pienempi on täyttynyt 16 vuotta. 2 vuotta niin hänkin on jo täysi-ikäinen. Kyllä aika vaan kuluu nopeasti. Juuri hän oli pieni vauvani.❤

Matkakuume nousee. Menen huomenna shoppailemaan matkaani ajatellen. Sain tässä muutama päivä sitten kerrottua miesystävällekin, että olen lähdössä matkalle. Hän suhtautui asiaan ihan hyvin.❤

Muutama päivä vielä töitä...sitten LOMA! 🌞

 

 

 

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat