Kirjoitukset avainsanalla Lumene

Varsinkin näin talvisin kasvojeni iho kuivuu helposti. Tämä Lumenen Lähde-sarjan Arctic Spring Water Enricher facial mist eli kosteuttava ja raikastava kasvosuihke on juuri sopiva tuote kasvojen pikakosteutukseen.

Suihkeen koostumus on raikasta pohjoista lähdevettä ja tehokasta koivun mahlaa.

Suihketta voi suihkutella pitkin päivää puhtaalle iholle ennen voiteiden laittamista ja meikin päällekin.

Tuote on vain ulkoiseen käyttöön tarkoitettu ja sen joutumista silmiin tulee välttää.

Olen tykännyt tästä suihkeesta. Sain sen Bette Boxissa jokin kuukausi sitten. Muuten en kyllä olisi tullut sitä ostaneeksi.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä esittelyssä yksi Lumenen suosikkituotteeni Lähde-sarjan Arctic Dew Quenching Aqua Serum eli tehokosteuttava seerumi.

Tätä levitetään aamuisin ja/tai iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Käytä yhdessä suosikki Lähde kosteusvoiteesi kanssa.

Olen nyt jonkinaikaa käyttänyt tätä ja voin kertoa, että tämä tuote tuo aivan ihanan virkistävän kosteuden kasvojen ja kaulan alueelle. Suosittelen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaikki joulukalenterin luukut on nyt avattu. Joulukalenteri on ollut täynnä ihania tuotteita. Aionkin ostaa ensi vuonna taas itselleni jonkun kosmetiikkakalenterin.

Tällä kertaa esittelyssä ovat seuraavat tuotteet:

Gel effect kynsilakka sävy 2 poetry eli runoni. Kauniin vaatimaton sävy. Tykkään.

Vedenkestävän silmä-ja huulimeikin poistoaine.Ravistetaan ennen käyttöä. Kastele vanulappu meikinpoistoaineella. Pidä siinä kiinni ja pyyhi silmämeikki kevyesti pois. Huulimeikin poistoon tulee käyttää uusi vanulappu. Tämä meikinpoistoaine oli verrattain todella hyvä! 

Nordic secret volume lash primer ripsiä hoitava ja suojaava ripsivärin alla käytettävä pohjustustuote.En ollut ennen kokeillut vastaavaa tuotetta. Tulikin todella nätit ripset tämän avulla. Olin ihan ihmeissäni tuloksesta. Aion käyttää jatkossa.

Lähdesarjan hydration recovery aerating gel maan eli tehokosteuttava geelinaamio. Levitetään puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa 5-10 min. ja huuhdellaan kylmällä vedellä. Oli tehokas kasvojen hoito. Kaunis, kostea iho.

Viimeisenä kaunis sarjan instat glow beauty serum eli sävyteseerumi. Ravista hyvin. Laita vähän käsille ja levitä hellästi hieroen kasvoille.Tällä sai kauniin sävyn kasvoille. Tätä olen jo aiemmin kokeillut. Puuteria voi laittaa tähän päälle.

Siinä olivat kaikki ihanat tuotteet. Aion jatkossa esitellä aina joitakin kosmetiikkatuotteita. Niitä, kun tulee hankittua joka kuukausi kuitenkin. Aion myös jatkossa panostaa enemmän itseni meikkaamiseen. Se on kivaa itsensä piristämistä.👄

Hyvää joulua kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tässä olisi taas viisi uutta Lumenen tuotetta esittelyssä. Oikein jo odotin, että pääsen tekemään tämän päivityksen.😊

Ensimmäisenä kokeilin Lähdesarjan Hydration recharge overnight creamia, joka on tehokosteuttava yövoide. Tuntui oikein hyvälle pesun jälkeisellä iholla. Ja kasvot olivat aamulla kimmoisat.

Toisena oli kokeilussa Nordic chic oil fusion lip gloss eli huuliöljy. Pehmeät hoidetut huulet ja kaunis sävy 800 punaisen lumo.

Kolmantena kokeilin Sisusarjan Deep clean Purifying maskia eli syväpuhdistavaa naamiota. Tätä levitetään runsaasti  puhtaalle, kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5-10 min ja huuhdellaan pois viileällä vedellä. Käytetään 2-3 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Tämän naamion jälkeen kasvot olivat ihanan pehmeät vielä seuraavanakin päivänä. Eikä iho huutanut kosteutusta hetken kuluttua.

Neljäntenä kokeilussa oli Lähdesarjan Purity dew drops hydrating eur gel. Tämä on tehokosteuttava silmänympärysgeeli, joka  on puhdasta pohjoista lähdevettä ja tehokasta koivun matkaa sisältävä koostumus , kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa.

Levitin pienen pisaran puhtaalle silmänympärysiholle ja tunsin piristyväni hetkessä.😊

Muista,  että vain ulkoiseen käyttöön! Vältä aineen joutumista silmiin. Käyttö tulee lopettaa mikäli esiintyy ärsytystä. Ei lasten ulottuville!

Viimeisenä oli Valosarjan Glow reveal moisturizer eli kirkastava ja siloittava kosteusvoide. Kaunis kosteutus ja hyvä tuoksu. 

Vielä olisi viisi jännittävää luukkua avattavana. Tämä esittelysarja päättyy jouluaattona. Lupaan esittelyn ennen joulurauhan julistusta.😊

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat