Kirjoitukset avainsanalla loma

On viimeinen päivä täällä Fuengirolassa. Koko päivän on satanut ja tuullut. Kävimme Benalmadelmassa junalla katsomassa, että millaista siellä on. Eipä siellä tähän vuodenaikaan ihmeempää ollut. Sellainen pieni kaupunkihan se. Varmaan kesäisin siellä on hyviä uimarantoja.

Huomenna lähdemme kotiin. Koko päivä menee taas matkustamiseen. Ehkä ehdin illalla vielä pestä matkavaatteet pyykkikoneessa. Täytyy pyytää poikaa ostamaan jotain ruokaa kaappiin.

Onneksi minulla on hyvin viikko aikaa vielä toipua matkasta. Voin nukkua pitkään ja sitten miettiä, että mitähän tekisi tänään. Vai teenkö yhtään mitään. Olen vain ja nautin, kun ei tarvi mennä mihinkään.

Tulevassa viikossa parasta on siis loma ja oma aika. Vaikka miestä tulee kyllä taas kova ikävä. Täytyy tyytyä halimaan vaan tyynyä.

Mikäs sinun tulevassa viikossasi on parasta?

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen ollut koko viikon lomalla. Maanantaina kävin kosmetologilla jalkahoidossa, sokeroinnissa ja värjäyttämässä kulmat ja ripset. Loppupäivä menikin sitten matkaan valmistautuessa. Jännitystä oli ilmassa. Olin ihan varma, että menkat alkaa ihan justiinsa, kun vatsassa kipristeli juuri sillä tavalla.

Tiistaina sitten lähdin aamupäivällä bussilla kohti Tamperetta ja kohta olinkin jo junassa matkalla Helsinkiin lentokentälle. Miehen kanssa tapasimme junassa. Lentoasemalla kaikki sujui hyvin ja söimme sekä kahvittelimme  lähtöä odotellessa. Lento oli tupaten täynnä. Lentokin sujui hyvin, vaikka tuntui jotenkin pitkältä, 4 h 45 min. Lentoasemalla sain nopeasti laukkuni ja löysimme kuljetuksenkin. Meistä johtumattomista syistä olimme Fuengirolassa hotellissa vasta klo 21.30 jälkeen. Emme ehtineet illalliselle, joten menimme Kfc:hen syömään. Sitten suihkuun ja nukkumaan. Päivä oli ollut pitkä.

Keskiviikkona hengailimme hotellilla ja lähiympäristössä.

Torstaina kävimme eläintarhassa ja ajelimme maisemajunalla.

Perjantaina kävimme omatoimiretkellä Malagassa bussilla.

Eilen eli lauantaina lähdimme aamupalan jälkeen ostosreissulle Gibraltarille. Ostimme tämän reissun paikalliselta yrittäjältä. Matka maksoi 17 eur/henkilö. Bussimatkat yhteen suuntaan kestivät kaksi tuntia. Paikan päällä ehdimme olemaan n. neljä tuntia. Se riitti kahvitteluun,  syömiseen ja Main Streetillä hengailuun.  Gibraltar oli sekoitus brittiläistä ja espanjalaista kulttuuria. Ihan mielenkiintoinen paikka, jonne ei kyllä tulisi muuten lähdettyä kuin jos käy päiväretkellä lähiseudulta. Passi tarvitsee olla mukana.

Tänään olemme hengailleet täällä Fuengirolassa. Ehkä huomenna vielä suuntaamme jonnekin lähiseudulla.

Viikko on ollut mukava ja rentouttava. Lomailu tekee hyvää!

Millainen sinun viikkosi on ollut?

P.S. Menkat eivät ole vielä alkaneet!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Vihdoinkin minulla alkaa kesäloma osa 2. Saan olla töistä pois palkallisesti siis seuraavat kaksi viikkoa. Ihanaa! On aikaa itselle ja rakkaille.

Koko kesän olin töissä. Viimeksi olen ollut lomalla toukokuun loppupuolella kaksi viikkoa. Joten onhan siitä jo 3,5 kk aikaa. Tuntuu, että tarvitsee tauon. Vaikka minulla hyvä työpaikka onkin niin ei sielläkään aina jaksa olla.

Seuraavan kahden viikon aikana lähden siis miesystävän kanssa matkalle. On kivaa päästä matkalle ja olla rakkaan ihmisen kanssa kahden. Toinen viikko onkin sitten omaa aikaa. Käytän sen omaan hyvinvointiini. Hoidan itseäni niin jaksan sitten taas hoitaa muita. 

Tykkään laittaa lomani näin tasaisesti pitkin vuotta. Olen siis aina 4 kk:n välein lomalla kaksi viikkoa kerrallaan. Kaksi viikkoa on mielestäni hyvän pituinen loma. Viikko on kovin lyhyt aika. 4 viikkoa taas liian paljon kerralla. Varsinkin, kun pitemmän loman jälkeen kestää yhtä vähän aikaa, että loman hyöty on mennyt.

 Ihanaa, kun on lomaa! Koska sinulla on seuraavan kerran lomaa?

 

 

Kommentit (1)

Reissuliisa
1/1 | 

Minä olen myös pitänyt jo vuosia, itse asiassa vuosikymmeniä, lomat korkeintaan kahden viikon pätkissä. Nykyisellä avomiehellä oli myös sama linja jota olemme yhdessä jatkaneet 15 vuoden ajan. Reissaamme ulkomailla kaikki lomat ja yritämme päästä matkaan välittömäsi kun loma alkaa. Silloin unohtaa tehokkaasti kaikki työasiat! Kesäloman toinen pätkä alkaa perjantaina ja lento lähtee samana päivänä iltakuudelta. Kotiin palaamme kahden viikon lomalta lauantaiaamuna, joten ehdimme palautua viikonloppuna taas arkimoodiin ja pestä pyykkiä. Hyvää lomaa sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Eilen saavuimme tänne Kataloniaan, joka siis sijaitsee Espanjassa. Eilinen päivä meni kokonaan matkustamiseen. Ensin bussilla kotoa rautatieasemalle ja sitten junalla lentoasemalle. Lento meni hyvin ja löysimme matkalaukkuni ja bussikuljetuksen hotellille. Tuntui, että eilen kului paljon rahaa juomiin ja ruokaan matkan edetessä. Lentoasemilla on aika kalliita ruokia ja juomia.

Kaikkein pahin vaihe matkassa oli bussikuljetus lentokentältä hotellille. Se kesti yli neljä tuntia. Bussi palasi hakemaan vielä ihmisiä lentokentältä ja juuttui ruuhkiin. Bussi mateli ainakin kaksi tuntia ennenkuin edes päästiin pois Barcelonasta. Minä nuuduin ihan täysin bussimatkalla. Emme käyneet hakemassa matkalle juotavaa, koska kuvittelimme ehtivämme illalliselle hotellille. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Hotellille saavuttuamme nesteytimme itseämme sitten baarissa, joka on auki 23 asti. Sitten pesuille ja nukkumaan.

Tänään olemme tutustuneet lähiympäristöön ja varanneet kaksi retkeä. Muuten aiomme ihan olla vaan. Nyt mies nukkuu päiväunia ja minä kirjoitan tätä postausta. Kohta lähdetään baariin kahville. Ja myöhemmin ehkä porealtaaseen tai kylille kierteleen.

Mutta siis otin mukaan matkalle 400 eur käteistä. Näistä olen jo maksanut retket ja pullovedet. En ole kova shoppailemaan. En välttämättä osta mitään tavaraa täältä. Käytän loput rahat retkipäivinä ruokaan ja juomaan. Ehkä tuosta 400 eurosta jää osa käyttämättä.

Meillä on all-inclusive niin rahaa ei kulu niin paljoa ruokiin ja juomiin enää tässä vaiheessa. 

Mutta nyt mies heräsi ja haluaa kahville, joten lopettelen tähän tällä kertaa. 

Paljonko sinä varaat käyttövaroja itsellesi viikon lomamatkalle?

 

 

Kommentit (4)

Vierailija
3/4 | 

Mulla riippuu kohteesta. Reilu vuosi sitten sain briteissä menemään reilu 1200€ viikon aikana kun tuli vähän shoppailtua kun taas Italian matkalla 700€ riitti aivan hyvin vaikka ei sekään halpa maa ole.

TT83
5/4 | 

Se vähän riippuu kohde maan hinta-tasosta.. Mulla tuppaa käydä niin, että kaikki käteisenä mukaan otettu raha menee :D Käymme nykyään harvoin ulkomailla, mutta jos ajattelisi että lähtisi tuon miehen kanssa kahdestaan vaikka Espanjaan, ottaisin käteistä mukaan juurikin tuon 400 euroa. Sitten tarpeen mukaan nostaisin lisää / käyttäisin korttia. Mulla siis yksi luottokortti. Aiemmin oli kaksi ja pankkivirkailija kovin yritti, etten lopettaisi toista. No en minä sillä mitään tee. Kuulemma ulkomailla hyvä olla kaksi luottokorttia. No viimeeksi kun olin Italiassa, riitti ihan Visa Electron ;)

On riski kuljettaa liikaa käteistä mukana. Itse laittaisin käteiset käsilaukkuun ja luottokortin pussukkaan, jota kannetaan kaulassa. 

Ulkomailla varmaan itselläni menee eniten rahaa syömiseen ja retkiin. Itse en mikään shoppailija ole, samat tavarat (lähestulkoon) saa kotimaastakin. Enkä jaksa raahata enempää tavaraa kuin on pakko. Ihanaa lomaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat