Kirjoitukset avainsanalla harrastukset

Vielä pari pyhäpäivää ja sitten alkaa normaali arki. Joulutauko oli kyllä ihan hyväksi. Mutta juhlaakaan ei jaksa määräänsä enempää.

Jatkan vanhoja harrastuksiani. Eli karaoke- ja kirjoituskurssilla käymistä. Saan näistä itselleni varmuutta luoviin taitoihini. Näistä tykkäsin jo lapsena.

Aion myös kevään aikana osallistua hyvän olon viikonloppuun, joka on kooste mindfulnessia, pilatesta jne. Varmastikin oikein ihana viikonloppu luvassa. 

Kuntosalilla yritän käydä edes kerran viikossa. Joskus ehtii kaksikin kertaa. En luovu siitä ikinä. Niin paljon lihaskunnon ylläpitäminen nostaa elämänlaatua.

Nettipalvelu yogaiasta taidan luopua. Minun ei ole viime aikoina tullut oikeastaan yhtään käytettyä sitä. Voihan sen ottaa uudelleen myöhemmin, jos siitä tuntuu.

Tykkään myös kovasti lukea kirjoja ja katsoa elokuvia. Niistä on kiva tehdä postauksiakin.

Blogia on kiva pitää fiilispohjalta. Nautin, kun saan kirjoittaa vapaasti ja silloin, kun siltä tuntuu.

Onko sinulla harrastuksia, jotka saavat sinut irti työkuvioista ja arjenpyörityksestä?

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Uusiin ihmisiin tutustuminen ei aina ole helppoa. Tutustuminen vaatii oikean ajan ja paikan. Toiseen ihmiseen tutustuminen vie aikaa ja usein rahaakin.

Kouluaikoina oli helppo tutustua ja niiltä ajoilta onkin jäänyt kavereita, joita tapaa edelleen. Lasten ollessa pieniä en jaksanut ja ehtinyt panostaa kaverisuhteisiin juurikaan ja koska tulin äidiksi nuorena olin ainoa, jolla oli vauva. Toiset jatkoivat sitä opiskelijaelämäänsä. Minä hoidin pientä vauvaa, vaikka olin ihan lapsi vissiin itsekin vielä. Onneksi kuitenkin pystyin jatkamaan opintoni loppuun äitiysloman jälkeen. Ja kyllä mä sit kavereitakin vielä tapasin.☺

Sitten tulikin työelämään siirtymisen vuoro. Työelämässä tapaa paljon ihmisiä. Monesti onkin työpäivän jälkeen niin väsynyt ihmisiin, että ei kaipaa juurikaan seuraa vapaa-ajallaan.😀

Harrastuksiin en ole mennyt sen takia, että tapaisin uusia ihmisiä. Olen halunnut kehittää niitä taitojani esim. laulamista ja kirjoittamista. 

Miesystäväni löysin Tinderissä. Juttelimme siellä pitkään ensin ja sitten vasta tapasimme. Nettideiteissä on aina oma riskinsä. Ikinä ei voi olla varma, mitä tulee vastaan. Tämä juttu kuitenkin nyt on toiminut ihan hyvin.❤

Eli uusiin ihmisiin voi siis tutustua monissa paikoissa. Tutustuminen vaatii kuitenkin hieman rohkeutta ja vie oman aikansa. 

Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että mieluummin panostan ihmissuhteissa laatuun kuin määrään. Hyvä, kun ehtii tavata niitä jo olemassa olevia kavereitaan!❤

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kumpa voisi omalle kohdalle sanoa samaa..
Todella vaikea löytää tosi ystäviä.. ja kumppanille ei ole kelvannut muotin ulkopuolella olo...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kyllä aika vaan kuluu nopeasti. Taas ollaan viikonlopun kynnyksellä. Viikko on ollut kiireinen. Työ vie oman aikansa. Harrastukset ovat alkaneet. Tuovat kyllä hyvää vastapainoa työlle. Saa itse olla se, jota ohjataan.😀

Olen aina pikkutytöstä asti tykännyt musiikista ja kirjallisuudesta. Muistan kuinka kuuntelin kasetilta ja levyltä lastenlauluja moneen kertaan ja lauleskelin mukana ja muutenkin näitä lauluja. Serkkujen erilaiset levyt ja kasetit piti aina kopioida itselle.☺

Kirjallisuuskin on tullut tutuksi jo aikaisessa vaiheessa. Äidin kanssa kävimme kirjastossa. Valitsin aina useita kirjoja. Äiti luki niitä meille. Katselin myös mielelläni kirjojen kuvia. Jotkut kirjat katsoin moneen kertaan.☺

Haluankin näiden harrastusteni avulla kehittää jo olemassa olevia taitojani. Ammattilaisurasta en haaveile musiikin ja kirjallisuuden alueella. Vain parhaat saavat niillä elantonsa.

Tämän vuoden hammashoidotkin on tullut kärsittyä. Pieni pinnallinen reikä on paikattu ja suu on puhtaampi ja vaaleampi suuhygienistikäynnin jälkeen. Päätin vihdoin hankkia sähköhammasharjan ja ostin suuhygienistin suosittelemaa hammastahnaa.😆 Vuoden päästä sitten taas uudestaan.

Lapset ovat olleet opinnoissaan. Pienempi harrastuksistaan ja isompi viettänyt opiskelijaelämää. Yhtenä iltana hän ei vastannut viestiini, että onko tulossa kotiin yöksi. Tai vastasi, mutta vasta klo 03.15. En oikein saanut unta koko yönä.  Mieleen tuli kaikkea mahdollista kamalaa, mitä nuorelle miehelle voi tapahtua😮 ja minulla oli tietenkin aamuvuoro silloin seuraavana päivänä.Huoli lapsista ei lopu koskaan. Mitä isommat lapset sitä isommat on myös huolet.

Jumppaaminen on jäänyt vähemmälle. Kurkkua on vähän aristanut. Ei ole varaa sairastaa viikonloppuna, kun on taas työviikonloppu.

Mutta paras päivä on tänään, kun tapaan miesystäväni❤ ikävä on😍

 

Niin se on taas yksi viikko kulunut siihen pisteeseen, että odottelemme viikonloppua alkavaksi. Minulla se tosin tarkoittaa sitä, että olen viikonlopun töissä😀

Nämä kaksi arkivapaata yövuorojen jälkeen olivat aivan ihanat. Olin miesystäväni kanssa viettämässä liveaikaa hotellissa. Meillä on kaukosuhde, joka on kestänyt tällä hetkellä n. 10 kk. Kävimme syömässä ja elokuvissa. Napapiirin sankarit 3 oli valintamme. Elokuvassa oli joitakin ihan hauskoja kohtia, mutta kyllä se eka taisi olla näistä ainoa edes jotenkin hyvä. Yö hotellissa oli tällä kertaa ihanan hiljainen. Aamulla kävimme aamupalalla ja suunnittelimme tammikuulle yhteistä matkaa. Sitten oli aika erota. Aina jää pieni ikävä.❤ En halua pitää kiirettä suhteen etenemisessä. Olen niin varovainen.

Jumpattua on tullut kotona. Päivittäin 15 min.😊 Jos tänään jaksaisi lähteä ihan salille asti ja kävisi samalla kaupassa.

Hammaslääkärikäynti sujui muuten hyvin. Ensi viikolla yhden pienen reiän paikkaus ja suuhygienistillä käynti. Tällä tavoin pystyn ehkäisemään etten menetä hampaita liian nuorena.

Harrastukset alkavat ensi viikolla.😊 Karaokekurssi ja kirjoituskurssi. 

Lapset näin viimeksi eilen aamulla, kun lähtivät opintoihinsa. Kai he tänään johonkin aikaan tulevat kotiin. Ainakin pienempi poika. Isommallahan ei tietenkään enää ole kotiintuloaikaa😀

Leppoisaa viikonloppua teille! ☺Toivottavasti minullakin sellainen olisi töissä.😀

 

 

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat