Kirjoitukset avainsanalla Arki

Kuvat: www.pixabay.com

Istun yövuorojen jälkeen kotisohvallani pohtimassa, että mitä haluan seuraavan kolmen ja puolen kuukauden aikana kuuluvan arkeeni. 

Suomen kesä on tällä hetkellä kaunis. Jos näin jatkuu niin aion kyllä ehtiä uimarannallekin. Minulla vain usein on niin paljon muuta tekemistä, että rannalla makoilu jää.

Hyvään arkeen kuuluu mielestäni terveellistä ruokaa, kuntoilua ja riittävää unta. Näillä pärjää hyvin ja jaksaa tehdä muutakin kuin käydä töissä.

Kotityöt ovat pakollisia, mutta kun ne tekee säännöllisesti niin ne eivät vie liikaa aikaa ja kotona on viihtyisämpää. Suursiivoukseen en aio kesällä käyttää aikaa.

Kesällä on kiva tehdä pieniä matkoja. Miehen luo jne. 

Kolme ja puoli kuukautta kuluu varmastikin nopeasti. Silloin siis on seuraava loma.

Arjesta on mahdollista tehdä sujuvaa ja omannäköistä. Sellaista, että viihtyy arjessaan. Eikä koko ajan odota, että seuraava loma tulee.

Millaista on sinun mielestäsi hyvä arki?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat