Kirjoitukset avainsanalla meditaatio

www.pixabay.com

Huomaan jo pitkään laiminlyöneeni itseäni pahasti. Minulta ovat jääneet meditaatioharjoitukset tekemättä todella pitkältä ajalta. Näiden poisjääminen näkyy minussa siten, että olen stressaantunut ja kireä. Yritän vain ehtiä suorittaa kaikki työni ja muut velvollisuuteni mahdollisimman nopeasti pois alta, että ehdin joskus vähän henkäistäkin.

Eilen kävin salilla tekemässä treenin. Sekin auttaa, mutta silti kuitenkaan sekään ei riitä yksistään. Vaan tänään aamulla oli edelleen stressaantunut ja kireä olo. Lisäksi kroppa tuntui kankealta.

Päätinkin sitten, että nyt minä otan oikein kunnon annoksen meditaatioharjoituksia. Avasin nettipalvelu Yogaian ja meditoin ja venyttelin n. tunnin ajan. Kylläpä tulikin parempi olo. Keho ja mieli virkistyivät kumpikin ja huomasin saaneeni näistä harjoituksista lisää energiaa päivääni.

Tästä sainkin idean, että nyt minä meditoin elokuussa joka ikinen päivä. Sen voimalla jaksan kohti seuraavaa lomaani, joka on syyskuussa.

Kokeile sinäkin meditaation voimaa!

 

Tässä sinulle 21 päivää aikaa meditoida Yogaian avulla!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Usein huomaan haaveilevani täysin stressittömästä elämästä. Siinä elämässä ei koskaan olisi kiirettä eikä paineita. Eikä tietenkään mitään ikävää eikä ristiriitaista. Kaikki olisi vain yhtä iloa ja onnea ja kevyttä chillailua.

Harvemmin näin kenelläkään on. Useimmiten vapaa-aikakin on yhtä suorittamista. Pitää tehdä sitä ja tätä. Tavata ihmisiä, siivota, kuntoilla, jne. Pitää ehtiä tehdä kaikkea sellaista, mitä ei sitten työpäivinä ehdi ja jaksa.

Minä ainakin tarvitsen jokaiseen päivääni hetkiä, joissa voin vaan olla. Kun edes sen pienen hetken verran saa vaan olla niin taas jaksaa tehdä kaikkea ja suorittaa.

Tätä kirjoittaessani huomaan, mitä todella tälläkin hetkellä tarvitsen. Olen laiminlyönyt jo pitkään itselleni tärkeät meditointihetket. Eli nyt heti tästä hetkestä alkaen aion ottaa itselleni pienen meditaatiohetken päivittäin. Uskon, että stressini tulee lievittymään meditaation avulla todella paljon.

Kokeile sinäkin meditaatiota stressin poistoon. Esim. 15 min. päivittäin.

Tässä sinulle yksi youtubesta löytämäni harjoitus!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat