Kirjoitukset avainsanalla Top5

www.pixabay.com

Lokakuu on alkanut. Nyt on mielestäni vasta oikeasti syksy. Kesälomat ovat ohi. Tänään oli mielestäni jo aika viileääkin, kun aamulla menin töihin. Kohta tarvitsee pipon, kaulahuivin ja hanskat. 

Päivät ovat myös selkeästi koko ajan lyhyempiä ja pimeämpiä. Olen alkanut pitää led kynttilöitä päällä iltaisin olohuoneessa istuessani. Nytkin ne palavat.

Työt ovat alkaneet ja huomaan olevani taas eri tavalla väsynyt. Tunnen itseni myös vähän pihalla olevaksi loman jälkeen. Mutta kyllä se tästä taas alkaa sujumaan. Ainahan sitä loman jälkeen on vähän pihalla.

Haluan taas käydä läpi syyskuun postaukset. On kiinnostavaa tietää, mitkä postauksista ovat olleet ne luetuimmat. Joten tässä nyt sitten ovat nämä minun viisi suosituinta postaustani:

  1. Minun, sinun vai meidän rahat?
  2. Syyskuussa alan olla tarkempi kuluttamisessa
  3. Olen kiitollinen tämän hetkisestä taloustilanteestani
  4. Kirjasuositus: Railakas rahakirja-Näin hoidat taloutesi viisaasti
  5. Paljonko minulla kului rahaa kahden viikon lomalla?

Syyskuussa teitä lukijoita ovat kiinnostaneet eniten raha-aiheet. En kuitenkaan aio jatkossa kirjoittaa pelkästään rahasta vaan hyvinvointi ja kirjat ovat jatkossakin blogini postausaiheita. Raha on kyllä tärkeä aihe, mutta ei se kyllä tärkein asia elämässä ole. Ainakaan minulle ei ole. 

Kiitoksia teille lukijani jälleen kerran, kun jaksatte olla kiinnostuneita minun höpinöistäni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat