Kirjoitukset avainsanalla Valhe

Kuvat: www.pixabay.com

Seppo on onnellinen kahden lapsen isä. Hän on ollut onnellisesti naimisissa lastensa äidin kanssa kuusi vuotta. Lapset ovat tällä hetkellä poika 5 v ja tyttö 3 v.

Perhe asuu tilavassa rivitaloneliössä hyvällä alueella. Seppo tienaa hyvin. Vaimo on juuri palannut takaisin työelämään oltuaan viisi vuottaa kotiäitinä.

Seppo hoitaa lapsiaan ja osallistuu kodinhoitoon. Elämä on helppoa ja aika kuluu omalla painollaan.

Joka toinen viikonloppu Seppo lähtee työpäivän jälkeen 200 km:n päähän tapaamaan lapsuudenystäväänsä Juhania. Seppo palaa kotiin aina sunnuntai-iltana.

Vaimo ei tästä ole valittanut kertaakaan. Näin on ollut suhteen alusta asti. Vaimo lähtee usein tällöin tapaamaan omia vanhempiaan.

Oikeasti Seppo ei lähde tapaamaan lapsuudenystäväänsä vaan ensimmäisestä avioliitostaan syntyneitä lapsiaan. Tyttö on 11 v ja poika 9 v. Seppo saa tavata heitä vain valvotuissa olosuhteissa joka toinen viikonloppu.

Ensimmäisessä avioliitossaan Seppo käytti runsaasti alkoholia. Hän ei käynyt töissä, ei hoitanut lapsiaan eikä kotia. Ensimmäinen vaimo halusi erota ja antoi luvan Sepon tavata lapsiaan vain valvotusti.

Eron jälkeen Seppo muutti 200 km:n päähän töiden perässä ja alkoi käydä AA:ssa. Toisen vaimonsa hän tapasi nettitreffeillä.

Seppoa hävetti menneisyytensä. Tästä syystä hänen ei koskaan tullut kerrottua vaimolleen joka toisen viikonlopun todellisuutta.

Usein Sepolla käy mielessä, että pitäisikö hänen sittenkin kertoa vaimolle totuus. On ikävää, että lapsetkaan eivät tiedä toisistaan. Sisarukset kasvavat täysin erillään.

Seppo kuitenkin pelkää, että vaimo jättää hänet, jos hän nyt kertoo tälle totuuden. Toista eroa hän ei enää kestäisi. Seppo siis jatkaa joka toisen viikonlopun valhettaan.

P.S. Tarina on kuvitteellinen ja henkilöt eivät ole todellisia

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat