Kirjoitukset avainsanalla pimeys

www.pixabay.com

Eilen oli vuoden lyhin päivä. Tänä vuonna ei oikein ole ollut luntakaan maassa, joten päivät ovat olleet toinen toistaan mustempia. Mutta taas tänäkin vuonna on päästy tähän hetkeen, kun päivä alkaa vähitellen pidentyä. Viikon päästä päivä on jo 5 min pidempi ja tammikuussa päivän pidentymisen jo huomaa. 

Väsymys alkaa vähitellen hellittää valon lisääntyessä. Itselläni on enemmän töitä vuoden loppuun kuin vapaata, mutta sitten olenkin melkein koko tammikuun ajan vapaalla tai lomalla. Jaksaa hyvin ahertaa, kun tietää, että tällainen pidempi vapaajakso on tulossa.

Tänään vielä viime hetken jouluvalmisteluja. Itseäni auttaa jaksamisessa todella paljon se ajatus, että valoa kohti ollaan taas menossa. 

Mites sinulla? Onko samoja ajatuksia?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat