Kirjoitukset avainsanalla vapaapaiva

www.pixabay.com

Tuntuu, että taas on tullut tehtyä paljon, vaikka olinkin vain kolme päivää putkeen töissä. Vuodeosastotyössä sekin alkaa jo tuntua. Varsinkin, kun tekee usein iltavuoron jälkeen aamuvuoron. Mutta, kun on niin kiva mennä vapaalta iltaan ja päästä vapaalle aamusta. On muka sitten enemmän vapaata. Vaikka vapaa-aikaa on toisinpäinkin yhtä paljon. Ergonominen työvuorosuunnittelu olisi myös ehkä pitkällä tähtäimellä järkevämpää.

Aloitin maanantaina kävelydieetin. Olen nyt siis kahtena päivänä kävellyt osan työmatkasta kerran mennen ja kerran tullen. Kävely tuntuu hyvältä ja varsinkin tänään työpäivän jälkeen tuulettuivat ajatukset juuri sopivasti kävellessä. Jaloissa tuntuu kuitenkin, että olen kävellyt enemmän. Minun onkin syytä venytellä hyvin huomenna.

Huomenna on vapaapäivä ja aion taas tehdä kaikkea palauttavaa. Ja ajattelen koko päivän, että yksikin vapaa on enemmän kuin ei yhtään.

Nyt menen ripustamaan pyykit kuivumaan. Ja sitten jo nukkumaan. Ja aamulla aion nukkua pitempään. Ihanaa, kun on vapaata!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Yksi kohtuullisen raskas työviikko jälleen takana. Minulla on yksi vapaapäivä edessä. Aion käyttää sen niin, että saan nollattua taas kaiken niin, että menen virkistyneenä takaisin töihin.

Yhden päivän aikana ei ihmeitä ehdi. Aion kuitenkin mennä kuntosalille. Salitreeniin saa hyvin purettua paineita. Salilla käymisen jälkeen olo on yleensä hyvä.

Tämän lisäksi aion myös meditoida ja venytellä. Näistä tulee hyvä olo. Aion ehtiä kuunnella kirjaakin. Se on hyvä tapa irtautua tosielämästä. Uppoutua kirjojen maailmaan. Niin kuin lapsena. 

Jostain syystä sitä ei työviikon jälkeen jaksa innostua sosiaalisista tapahtumista. Viikon aikana on saanut taas ihan tarpeeksi olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Vanhempiani aion kuitenkin käydä katsomassa.

Tänään blogi on lyhyt, koska haluan päästä nukkumaan. Aion nukkua aamulla pitempään. Hyvin nukutun yön jälkeen elämä näyttää aina paremmalta.

On kyllä hyvä, että minulla on tämä blogi. Mitenkähän pärjäisinkään ilman tätä enää. Kirjoittamisen halu on minulla aikuisiällä lähtenyt käyntiin pieleen menneen ihmissuhteen vuoksi. En osannut kertoa tunteistani oikealla tavalla oikeaan aikaan ja olen saanut siitä johtuen paljon paskaa niskaani. Mutta mitäpä minä siitä enää välitän, kun minulla on juuri minulle sopiva miesystävä ja tämä oma blogini.

Nähdään pian!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

www.pixabay.com

Huomenna minulla on yksi ja tämän viikon ainoa vapaapäivä. Haluan käyttää päiväni niin että rentoudun ja saan paremman olon. Haluan saada päivästäni voimaa ja jaksamista tuleviin koitoksiin.

Tässä 10 keinoa, jotka olen kokenut itselleni hyviksi.

  • Nuku pidempään kuin tavallisesti. Itselläni se tarkoittaa klo 9.00 aamulla.
  • Nauti aamupala ihan rauhassa. Syö hitaasti ja kuuntele lempimusiikkiasi samalla.
  • Tee kunnon kävelylenkki raittiissa ilmassa.
  • Tee lihaskuntotreeni. Siitä on monipuolista hyötyä.
  • Syö terveellisesti. 80%
  • Herkuttele vähän. 20%
  • Joogaa
  • Lue kirjaa
  • Katsele mieliohjelmiasi tv:stä
  • Pidä yhteyttä ihmisiin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Nämä ovat minun keinojani. Sinulla voi olla tähän ihan omat keinosi. Kerro omasi?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat