Kirjoitukset avainsanalla puhelin

www.pixabay.com

Nykyinen puhelimeni on ollut minulla n. 2 v. Puhelin on nykyaikainen älypuhelin Samsung Galaxy J5. 

Maksoin puhelimestani n. 200 eur. Mielestäni puhelimeen ei kannata laittaa yhtään sen enempää rahaa. Tällä hetkellä puhelimeni arvo on ehkä n. 15 eur.

Käytän puhelinta tietenkin päivittäin. Puhelin on pitkin päivää kädessäni. Kun lähden pois kotoa otan puhelimen aina mukaan.

Joskus unohdin sen aamulla töihin lähtiessäni yöpöydälle. Käännyin takaisin kotiin hakemaan sen, vaikka tiesin myöhästyväni töistä. Ei ilman puhelinta voi olla niin pitkää päivää!

Puhelimen avulla pystyy pitämään ihmissuhteita yllä ja hoitamaan käytännön asioita. Teen jopa näitä postauksia tällä puhelimellani. Puhelimessani on myös suhteellisen hyvä kamera.

Olen erossa puhelimestani töitä tehdessäni. Työasun taskut ovat niin huonosti suunnitellut, että hygieniasyistä en pidä omaa puhelinta työtakin taskussa. Selaan puhelinta kuitenkin tauoilla. Niinkuin suurin osa muistakin.

Kun menen kuntosalille, jätän puhelimen lukittuun kaappiin pukuhuoneeseen. Mielestäni on hölmöä kesken treenin vastailla puhelimeen.

En ole mielestäni riippuvainen puhelimestani. Tarvitsen sitä kuitenkin. Jos köyhtyisin niin en luopuisi älypuhelimesta. Nykyään puhelimen käyttö on huomattavasti halvempaa kuin vielä 10 v sitten.

Millainen suhde sinulla on puhelimeesi?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat