Kirjoitukset avainsanalla toipuminen

Kuvat: www.pixabay.com

Onkin jo paljon parempi olo. Nukuin tänään pitempään. Ja lähdin liikkeelle vasta iltapäivällä. 

Kävin kävellen kaupassa. Tulikin ihan hiki, kun kannoin maitoa ja jogurttia kotiin. Talvitakin voisi ehkä jo vaihtaa kevyempään.

Kotona siivosin ja järjestelin paikkoja. Nyt onkin kiva löhöillä loppuilta yövaatteet päällä. Katselen tv:tä ja lueskelen.

Hyvä, kun tietää, että huomenna jaksaa taas paremmin.

Itselleen kannattaa antaa aikaa silloin, kun sitä tarvitsee.

Miten sinä kuntoutat itseäsi uupuessasi?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Päivä ilman mitään velvoitteita/menemistä/tekemistä kuntouttaa varsin hyvin. Ihan vain oleminen ja/tai itselle mieluisten asioiden parissa puuhastelu on silloin tällöin tarpeen. Ja sanoit osuvasti: "Hyvä, kun tietää, että huomenna jaksaa taas paremmin." Näinhän se menee. Kun välillä antaa itselle mahdollisuuden olla ja rauhoittua, niin sitten sitä taas jaksaa paremmin. Jaksamista sinulle ja aurinkoa kevääseen!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat