Kirjoitukset avainsanalla instagram

Blogillani on oma instagramtili https://www.instagram.com/elamankeskivaiheilla/ , tervetuloa seuraamaan!

Otan kuvia harvakseltaan itse. Tähän vuodenaikaan se on aika haastavaakin. Tykkäänkin käyttää blogipostauksissa Pixabayn ilmaisia ammattilaiskuvia. Ne ovat laadukkaita ja yleensä löydän hyvin kirjoituksiini sopivia kuvia täsmällisillä hakusanoilla.

Aloin panostaa enemmän instagramiin vasta syys-ja lokakuussa. Tästä johtuen nämä yhdeksän suosituinta kuvaa on kaikki otettu loppuvuodesta.

Näistä kuvista välittyy se, että seuraajani tykkäävät eniten minun itsestäni ottamista kuvista. Ehkä tosiaan voisin aina välillä jatkossakin ottaa selfien, jos on joku sopiva tilanne. Itsellä pitää olla tietynlainen fiilis, että tulee otettua kuva itsestään. Pitää tuntea itsensä nätiksi jne. Minun on tullut kuvattua itseäni harvakseltaan.

Seuraajani ovat tykänneet kävelylenkeillä ottamistani maisemakuvista. Lenkkeilen useimmiten metsämaisemissa, joten ovathan kuvat ihan kauniita ja ajatus säännöllisestä lenkkeilystä on tietenkin kannustettavaa. Kävelylenkkejä on luvassa jatkossakin.

Minun ja miehen treffiviikonloppukuva on ollut suosittu. Joka kerta ei tule otettua kuvia treffeillä. Meillä on omat vakiintuneet kuviomme aina näillä treffeillämme. Ovat ne sitten viikonloppuisin tai viikolla. Treffejä on ensi vuonnakin toivottavasti tiedossa.

Tänä vuonna isompi poika muutti pois kotoa. Häneltä jäi tyhjä huone, joka toimii varastohuoneena. Ehkä ensi vuonna saan tehtyä huoneelle jotain tai sitten vaihdan pienempään asuntoon. Asumiskulut vähenisivät n. 100 eur/ kk.

Ruokakuvani ovat saaneet tykkäyksiä. Tykkään laittaa kunnollista ja tavallista perusruokaa laadukkaista aineksista. Jatkan Sannan ruokakassin tilaamista jatkossakin.

Tänä vuonna olen myös usein syönyt Fazerin marjapiirakoita. Niihin tulee helposti himo. Ovathan ne niin hyviä. Ehkä kuitenkin syön niitä ensi vuonna vähemmän.

Kaikenkaikkiaan seuraajani tykkäävät eniten ihan tavallisista asioista elämässäni. Jatkossakin siis näitä kuvia.

Vuosi 2018 on ollut merkittävä blogilleni. Lukijamäärät ovat hiljalleen alkaneet kasvaa. Monet ovat kehuneet saavansa iloa blogistani. Itsekin tästä niin kovasti tykkään. Olen ehkä sellainen aika tavallisen epätäydellinen ihminen, johon on helppo samaistua ainakin jollain elämän osa-alueella. Toivottavasti viihdyt seurassani myös vuonna 2019. Blogipostaukset jatkuvat toistaiseksi joka toinen päivä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat