Kirjoitukset avainsanalla krapula

Kuvat: www.pixabay.com

Nuorempana jaksoin hyvin useammankin päivän peräkkäin juoda alkoholia ja bilettää. Nuorena nautin baarissa käymisestä ja tanssimisesta jne. Siinä oli tiettyä tunnelmaa.

Minusta tuli äiti 20 vuotiaana, joten en ole ihan niin paljoa bilettänyt kuin monet ikätoverini. Varmaan tästä johtuen näytän hieman nuoremmalta.

Viimeisten parin vuoden aikana en ole juonut alkoholia juuri ollenkaan. Jotenkin en enää kaipaa sellaista elämää ollenkaan. En välitä alkoholista enkä baareista.

Nautin hyvästä ruoasta, kuntoilusta, elokuvista, musiikista ja lukemisesta. Tykkään löhöillä sohvalla ja nukkua pitkiä unia.

Nämä sopivat hyvin 40 vuotiaalle. Sanon ei kiitos kahden päivän krapulalle. Se on seuraus kosteasta baari-illasta. Keksin itselleni monta paljon parempaa tekemistä kuin olla krapulassa. 

Montako päivää sinun krapulasi kestää?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Loma alkaa huomenna. Minulla oli nyt vapaa viikonloppu. Olin neljän ystäväni kanssa viettämässä tyttöjen iltaa huoneistohotellissa. Kävimme syömässä ja jutustelimme myöhään illalla viinejä maistellen. Oli kivaa jutella pitkästä aikaa oikein kunnolla. Aamulla kävimme vielä aamiaisella. Vietimme paljon aikaa yhdessä lukioaikana, joten tunnemme toisemme suhteellisen hyvin. Ollaan hölmöilty ja matkusteltu yhdessä. Hauskaa on ollut. Ja toivottavasti vielä jatkossakin.❤

Nyt krapulaa potiessani. Ja sehän kestää tässä iässä jo kaksi päivää, ainakin, olen pakkaillut matkalaukkua ja pohtinut lähestyvään matkaani liittyviä juttuja.  Jännittää. Mutta uskon ja toivon, että matkastani tulee oikein onnistunut. Saan varmasti oikein kunnon irtioton tästä arjestani. 🌞

Matkalla aion levätä oikein kunnolla. Olen vaan enkä ohjelmoi päivääni liikaa. Syön, nukun ja tutustun paikalliseen elämään. Ehkä kirjoitankin vähän tänne kuulumisia ja ainakin kuuntelen kirjoja ja meditoin. Porealtaassa vietän varmasti paljon aikaani.😀 Oma loma alkakoon!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat