Kirjoitukset avainsanalla kauneudenhoito

Nykyään en juurikaan pohdi omaa ulkonäköäni. Ei ole oleellista se, miltä näytän. En koe tarpeelliseksi näyttää yhtään paremmalta kuin tällä hetkellä näytän.

Siistiltä on kuitenkin ihan tärkeätä näyttää. Suihkussa käyn kerran päivässä, helteellä kaksikin kertaa. Hiukset pesen päivittäin. Curly girl metodia kokeilin, mutta en ole tarpeeksi kärsivällinen käyttämään sitä. Hiuksistani tulee helposti likaisen näköiset tällä menetelmällä. Huomaan myös, että päänahkani ei peseydy tarpeeksi hyvin hoitoaineella ja hiuksia alkaa irtoilla. En myöskään tykkää yhtään laittaa mitään lisätököttejä päänahkaan ja hiuksiin. Jatkossa aion siis pestä aina shampoolla ja hoitaa hoitoaineella. Niin kuin ennenkin tein. Hiukseni ovat taipuisat, mutta kiharaa niistä ei saa kuin tekemällä sopivalla aineella ja lämmöllä. Permanenttia en aio koskaan ottaa. Kampaajalla käyn enää vain kolme kertaa vuodessa. Kampaajakerta maksaa aina 108 eur. Tällöin minulle laitetaan raitoja ja leikataan hiuksia kerrostetusti ja huonot latvat pois.

Meikkaa en nykyään juuri ollenkaan, vaikka toki aikaa siihen kyllä yleensä olisi. En pidä sitä tärkeänä asiana. On kiva olla niin, että ei tarvitse pelätä meikkien leviävän eikä aina katsella, onko meikki kunnossa.

En ikinä hankkisi tekoripsiä enkä rakennekynsiä. Ne ovat kalliita ja epähygieenisiä. En myöskään koskaan aio mennä yhteenkään kauneusleikkaukseen. Ikä saa näkyä kasvoilla.

Ainoa kauneudenhoitojuttu mikä minulla on joka kuukausi kulunani on sokerointi. Sokerointi on kätevä tapa poistaa häiritsevät ihokarvat esim. sääristä, kainaloista ja kasvoista. Suurimmalla osalla naisista näitä karvoja on. Maksan 70 eur/ kk siitä, että saan pidettyä karvani kurissa. En ole sheivannut enää moneen vuoteen ja karvat kasvavat koko ajan hitaammin takaisin. Tosin kesäisin aina vähän kiihtyy. 

Sokeroinnin lisäksi värjään ripsiäni ja kulmiani  kolme kertaa vuodessa. Jalkahoidon otan myös kolme kertaa vuodessa. Värjäykset maksaa 10 eur/ kerta ja jalkahoito on 50 eur/kerta.

Näillä pärjään kyllä ihan näin taviksena. Mites sinä? Paljonko sinulla kuluu rahaa omaan ulkonäköösi?

 

Kommentit (1)

Lilja
1/1 | 

En käy ikinä kauneushoidoissa, mutta minulla on hyvät kotihoitotuotteet. Meikkaan joka päivä paitsi sunnuntaisin, koska muuten näytän lähinnä sairaalta. Meikkeihin menee vuodessa noin satanen,korkeintaan. Kampaaja 6 vkon välein 40€/kerta. Ulkonäköön lasken myös vaatteet, joita ostan joka kuussa...panostan ulkonäkööni lähinnä harrastamalla liikuntaa ja syömällä terveellisesti, mutta myös tarkkaan pukeutumalla ja nätisti meikkaamalla. Se vaan on minulle tärkeää. ♥️ Olen 47-vuotias.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Tampereen kosmetologikeskuksessa. Valitsin paikan, koska olin saanut sinne lahjakortin kavereiltani lahjaksi.

Varasin ajan netissä harjoittelijalle. Minulle tehtiin ensin jalkahoito ja sitten ripsien ja kulmien värjäys. Jalkahoidossa olen käynyt ennenkin, mutta ripsiäni ja kulmiani ei ole vielä koskaan värjätty.

Harjoittelija teki oikein hyvää työtä ja palvelu oli hyvää. Ripsien värjäys ei sattunut eikä väriaine ollut kuumottavaa eikä kirvelevää. Jälkeenpäin tuntuu, että ripsissä on jotain, mutta se on eri tunne kuin ripsivärin kanssa. Vapaampi ehkä ja on kätevää, kun ei tarvi pestä ripsiväriä pois. Tykkään ripsistäni nyt. Aion jatkossakin värjäyttää ripseni ja kulmani.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat