Kirjoitukset avainsanalla Lomalla

Tänään ei ole tehty mitään erikoista. Aamupäivällä käytiin hotellin lähellä olevissa kaupoissa. Ostin mekon ja paidan.

Ollaan pelailtu vähän pelejä ja istuttu allasbaarissa. Syöty, uitu ja hellitty toisiamme. Parisuhdeaikaa parhaimmillaan.

Mies tietää nyt, miten hyvin mulle maistuu ruoka, juoma ja seksi. Tuntuu silti vielä tykkäävän musta. Laitan taas itseni kuriin, kun pääsen kotiin. Tämä on vaan poikkeustila.

Huomenna lähdemme Turkkiin retkelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Nukuimme aika vähäisesti viime yön. Olimme jo klo 4.30 jälkeen lentokentällä lähtöselvityksessä. Kone oli täynnä ja lento kesti sen 6 tuntia. Aika meni kuitenkin yllättävän nopeasti. Ja nousut ja laskut eivät tuntuneet yhtään korvissa. 

Lentokentältä oli bussikuljetus tänne Puerto de la cruziin. Bussi kierteli ja kaarteli täällä ja tuntui, että emme ikinä pääse hotellillemme.

Hotelli on hyvällä paikalla. Eiköhän täällä ihan viihdy.

Olemme tänään olleet ihan väsyneitä, mutta emme ole kuitenkaan riidelleet.

Huomenna pirteämpinä sitten katselemaan nähtävyyksiä. 

Toivottavasti sää olisi vähän parempi. Tänään ollut tuulista ja sateista. Paikallisilla on talvivaatteet päällä. Itsellä ei ole kylmä.  Täällä on huomattavasti lämpimämpää kuin Suomessa tällä hetkellä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat