Kirjoitukset avainsanalla ajankäyttö

Tuntuu hassulta alkaa pohtimaan tätä asiaa. Ensin ajattelin, että enhän minä nyt käytä aikaani mihinkään turhaan. Teen vaan kaikkea hyödyllistä jne. Tehokkaasti hoidan monta asiaa kerralla jne.

Minut paremmin tuntevat ihmiset voivat sitten ollakin tästä eri mieltä😁 Teen monen mielestä varmastikin paljon kaikkea sellaista, mitä ei ole tarpeellista tehdä. 

Itse uskon siihen, että kaikella mitä teen on jokin tarkoitus. Esim. tämän blogin pitämisellä on jokin tarkoitus. En vain vielä tiedä mikä. Ehkä se selviää ajan myötä.

Mutta itse asiaan. Eli mitä teen mielestäni liikaa. Mielestäni istun aivan liian paljon nykyään. Tähän asiaan pitää ehdottomasti saada muutos.

Liika istuminen ei ole hyväksi. Pitää alkaa liikkua enemmän. Kävelylenkkejä jne. Muutos lähtee itsestä. 

Mihin sinä käytät omasta mielestäsi liikaa aikaa?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat