Kirjoitukset avainsanalla Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat aina odotettuja tapahtumia. Niitä valmistellaan jo paljon ennen h-hetkeä ja niistä puhutaan aina jälkeenpäin. Kuka on tehnyt mitä ja kenen kanssa jne.

Itse olen osallistunut monenlaisiin pikkujouluihin vuosien varrella. Useimmiten ohjelmaan kuuluu syömistä ja juomista. Useat aloittavat juomisen jo ennen varsinaisia pikkujouluja.

Itse olen ollut monta kertaa liian humalassa pikkujouluissa. Nykyään juon alkoholia harvoin. Eilen työpaikan pikkujouluissa join vain 3 siideriä.  Ja tänään ystävien tapaamisessa, join vain jaffaa.  Tykkään jaffasta jostain syystä enemmän kuin colasta.

Minulle on joskus tullut riitaa pikkujouluissa, enkä oikeastaan edes muista miksi. Mutta väittäisin, että en ole ollut yksin syyllinen siihen riitaan. Muistan vain, että olin itse ihan sammumispisteessä ja toinen huusi minulle kurkku suorana jostain asiasta. En yhtään muista mistä.Tänä vuonna mitään sellaista ei tapahtunut. Onneksi. Sillä olin pitkään poissa tolaltani sen huutamisen jälkeen.

Mielestäni parhaat pikkujoulut ovat melkein sellaiset,  että on jotain toiminnallista ohjelmaa. Tänään esim. olimme hohtokeilaamassa. Keilaaminen olikin hauskaa. Minä onnistuin pääsemään parhaille pisteille. Sain monta täyskaatoa.😊

Mieltäni jäi eiliseltä kaihertamaan, että en päässyt laulamaan karaokea baarissa. Karaoken laulaminen on nykyään niin suosittua, että kaikki haluavat laulaa. Osasivat tai eivät.

Ensi vuonna aion osallistua kyllä kaikkiin pikkujouluihin, mitä on tarjolla. Kuntosalin pikkujoulut jäi tänä vuonna väliin. Olin sinä viikonloppuna mindfulnesskurssilla ja kaipasin iltaan rauhaa. 

Hyviä ja turvallisia pikkujouluja teille kaikille!🎄

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat