Kirjoitukset avainsanalla sade

www.pixabay.com

Aurinkoisella säällä on helppo hymyillä. Tosin rajansa silläkin. Pitkään jatkunut helle aiheuttaa useille ihmisille pinnan kiristymistä ja uupumista. 

Tänä vuonna kesä on ollut mielestäni juuri sopivan lämmin. Tänään tosin ajattelin aamulla, että joko se syksy saapui. Ihan näin kylmääkään ei kesällä tarvisi olla. Eivätkä pitkään jatkuvat sateetkaan ole kivoja. varsinkin pienten lasten kanssa oli monesti tosi raskasta olla sateilla sisällä vaikka koko päivä.

Joskus, kun kesä on ollut oikein kylmä ja sateinen niin syksyllä tajuaa jääneensä vaille jotakin lämmintä. Auringonpaisteen puute näkyy väsymyksenä ja mielialan mataluutena. On vaikeampi jaksaa talven pimeyttä.

On siis hyvä, että aurinko paistaa kesällä edes vähän. Tämä auttaa jaksamaan paremmin Suomen pitkän pimeän kauden.

Oletko sinä huomannut sään vaikuttavan mielialaasi joko välittömästi tai pitkällä tähtäimellä?

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Aurinko ja lämpö tekevät kesän ja saavat ainakin minun suupielet korviin. Nytkin juon aamukahvia ulkona auringonpaisteessa, ihanaa!
Mutta eihän sadesäälläkään sisällä tarvitse kyhjöttää. Säänmukaiset varusteet päälle vaan ja ulos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat