Kirjoitukset avainsanalla sää

www.pixabay.com

Ei saisi valittaa, kun kerrankin on niin ettei tarvitse palella. Mutta valitan kuitenkin. On liian lämmintä. Huomaan väsyväni enemmän ja ei oikein jaksa tehdä mitään.

Ei oikein jaksa miettiä mitään kivoja postausaiheitakaan. Ainoa ajatus päässäni on tällä hetkellä, että odotan ensi viikkoa, jolloin on luvattu selkeästi viileämpää säätä. Pelkään koko ajan kuitenkin, että tämä lupaus perutaan ja aurinko jatkaa loputtomiin porottamistaan. Viime kesä on vielä hyvässä muistissa.

Onneksi mieleeni tulee kuitenkin se fakta, että vähitellen yöt alkavat tulla kylmemmiksi ja sitä kautta asuntoni alkaa vähitellen jäähtyä. Ei tämä lämpö siis loputtomiin jatku.

Onneksi olin Tukholmassa paossa hellettä ja nyt sitten on töitä joka päivä. Töissä on ilmastointi. Siellä on siis ihan siedettävää olla tällä säällä.

Odotatko sinäkin ensi viikon kylmempää säätä? Vai oletko helteen ystävä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Aurinkoisella säällä on helppo hymyillä. Tosin rajansa silläkin. Pitkään jatkunut helle aiheuttaa useille ihmisille pinnan kiristymistä ja uupumista. 

Tänä vuonna kesä on ollut mielestäni juuri sopivan lämmin. Tänään tosin ajattelin aamulla, että joko se syksy saapui. Ihan näin kylmääkään ei kesällä tarvisi olla. Eivätkä pitkään jatkuvat sateetkaan ole kivoja. varsinkin pienten lasten kanssa oli monesti tosi raskasta olla sateilla sisällä vaikka koko päivä.

Joskus, kun kesä on ollut oikein kylmä ja sateinen niin syksyllä tajuaa jääneensä vaille jotakin lämmintä. Auringonpaisteen puute näkyy väsymyksenä ja mielialan mataluutena. On vaikeampi jaksaa talven pimeyttä.

On siis hyvä, että aurinko paistaa kesällä edes vähän. Tämä auttaa jaksamaan paremmin Suomen pitkän pimeän kauden.

Oletko sinä huomannut sään vaikuttavan mielialaasi joko välittömästi tai pitkällä tähtäimellä?

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Aurinko ja lämpö tekevät kesän ja saavat ainakin minun suupielet korviin. Nytkin juon aamukahvia ulkona auringonpaisteessa, ihanaa!
Mutta eihän sadesäälläkään sisällä tarvitse kyhjöttää. Säänmukaiset varusteet päälle vaan ja ulos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat