Kirjoitukset avainsanalla treffit

Vapaapäiviä viettelen ja lähdin tapaamaan miesystävääni Jyväskylään. Oli kiva nähdä. Kävimme syömässä ja leffassa. Elokuva oli hyvä valinta eli Veitset esiin. Suosittelen muillekin. Se oli vähän erilaisempi murhatarina.

Kävimme myös katsomassa Kirkkopuiston kauniita valoja. Kylläpä ovatkin osanneet upeat valoteokset laittaa esille ihmisten ihailtaviksi.

Nyt olen taas kotona ja on ikävä jo miestä. Sellaista tämä etäsuhde-elämä on. Ainaista ikävää. 

Yhden huomion taas tein, että toiset ne menee hotelliin yöksi piristymään. Meillä on miehen kanssa aina ihan toisinpäin. Ollaan aina ihan väsyneitä hotelliyön jälkeen. Kotona nukkuu enemmän ja paremmin. Mutta vaikuttaahan se elämäntilanne kyllä tosi paljon siihen, miten nukkuu ja milloin.

Mitäs vielä. Joku ihme tyyppi lähetteli mulle whatsappissa viestiä ja syyllisti etten ole vastannut hänelle Instagramissa. Estin hänet. Sitten joku outo tyyppi vielä kehtasi soittaa minulle kesken treffien. Löin luurin korvaan kaksi kertaa. Mies sanoi, että olet kuitenkin flirttaillut. No, en ole todellakaan. Joku varmaan vaan pilaili minun kustannuksellani.

Onneksi suhteemme ei kuitenkaan päättynyt tähän. Nyt täytyy vaan odotella sitä uutta työvuorolistaa, että pääsee sopimaan seuraavat treffit.

Huomenna minulla on vielä vapaapäivä. Aikaa on siis levätäkin.

Näkemisiin taas ihanat lukijat!

 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Laita puhelimesi äänettömälle treffien ajaksi. Varmaan on häiriköitä, jotka kun tietävät sinut ja sukunimesikin, osaavat hakea numerosi ja soittaa häirikkösoittoja. Sosiaalinen media muutenkin antaa paljon tilaisuuksia ilkeilyyn ja häiriköintiin.

Ole varovainen moisten suhteen, ja varmasti oletkin.

Tunnelmallista Itsenäisyyspäivää!

Elämän keskivaiheilla
Liittynyt27.8.2017

Voisi kyllä pitää äänettömällä niin kuin töissäkin.

On vaan tullut viime aikoina pidettyä puhelimessa äänet vanhempieni soittojen varalta.

Tää häirikkö oli joku ulkomaalainen. Ilmeisesti joku, joka pyrkii jotenkin hyötymään suomalaisesta naisesta. Niitähän on instagram täynnä. Jotka siis alkavat seurata sinua ja lähettelevät viestejä, joihin en todellakaan ole vastannut.

Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
www.pixabay.com

Oli ihanaa taas viettää viikonloppuna aikaa miehen kanssa. Lähdin hänen luokseen lauantaina ja palasin kotiin sunnuntaina. Kävimme leffassa ja syömässä. Leffana oli Kaikki tietävät. Leffa oli ihan hyvä, mutta ehkä hieman liian pitkäksi tehty. Oltiin anniskelunäytöksessä, mutta ei me mitään juomia tarvittu.

Parasta tapaamisissa on aina se, että saa olla toisen lähellä. Iho kaipaa kosketusta ja pussailu on ihanaa. Sitä se on, kun suhde ei pääse arkipäiväistymään. Ei ole yhteistä asuntoa, jossa pitää siivota. Ei tiskejä eikä pyykkejä. Ei ole työpäivän jälkeistä väsymystä. Ei taistelua kaukosäätimestä. Ei ole myöskään yhteistä lasta eikä koiraa, jotka vievät aikaa pois parisuhteesta.

Sen sijaan meillä on paljon omaa aikaa. Ehdimme hyvin harrastaa kaikkea, mitä itseämme huvittaa jne. Kun on välillä yksin niin on taas ihanaa tavata toinen. Silloin ei halua tuhlata aikaa turhanpäiväiseen riitelyyn. Treffit ovat aina oikeat treffit, joissa on vain suhteen parhaat palat.

Treffeillä olemme aina hotellissa ja syömme ulkona. Meillä on aikaa vain toisillemme. Käymme yhdessä myös lomamatkoilla. Nämä lomamatkat ovat aina niitä all-inclusivelomia. Juuri täydellisiä viikon kestäville treffeille. Treffien ja lomien jälkeen tiedän aina, että haluan jatkaa yhdessäoloa. Yleensä varaammekin jo heti seuraavan tapaamisen ja matkan.

Suunnitelmissa ei tällä hetkellä ole yhteistä kotia eikä yhteisiä lapsia. Minulla tuota ikääkin alkaa olemaan, että taitaisi olla jo myöhäistäkin suunnitella yhteistä perhettä. Näillä mennään mitä on ja ihan hyvinhän meillä meneekin.

Onko sinulla kokemusta siitä, kun suhde ei arkipäiväisty? Onko ihanaa vai kamalaa?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Minulla on melko pitkä avoliitto, jossa arki on siivousta, pyykkiä, lastenhoitoa, tiskiä, ruuanlaittoa yms.yms. Siis elämää. Siinä samalla yhteistä huumoria, halauksia, suukkoja, läheisyyttä, lämpöä, lempeä, yhteistä tekemistä jne.jne. Arkipäiväistyminen ei välttämättä tarkoita suhteen väljähtymistä. Myös meillä on treffiviikonloppuja, jolloin menemme yön yli hotelliin, käymme syömässä, elokuvissa tai teatterissa, milloin missäkin. Se on erityisesti meidän kahden aikaa. Parisuhteita on erilaisia ja on hienoa, jos onnistuu löytämään sellaisen, joka sopii hyvin niin itselle kuin parisuhteen toiselle osapuolelle, oli se etä- tai lähisuhde. Rakkaudellista kevättä ❤️

Vierailija
2/2 | 

Ihana text. 

Me asumme poikakaverin kanssa eri paikkakunnilla, ikävän tunne on joskus ns. raastava, mutta sitten sitä nauttii yhteisestä ajasta eri tavalla. Arvostamme omaa tilaa ja aikaa. Välillä sitä toivoisi, että toinen asuisi samalla paikkakunnalla, voisi hyvin mennä yöksi toisen viereen ilman, että kyläilystä tarvii erikseen sopia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat