Kirjoitukset avainsanalla meditointi

www.pixabay.com

Tammikuun lomani jälkeen olin flunssassa ja sitten oli työputkea ja hormonaalista väsymystä. Huomasin, että kuntoilu ja itsensä hoitaminen oli jäänyt minulla todella vähälle.

Tällä iällä sen alkaa jo vähän tuntemaankin kropassaan, että on tehnyt kaikkea kuormittavaa, mutta ei ole sitten hoitanut itseään tarpeeksi hyvin. Jalkoja, käsiä ja selkää saattaa aina välillä jomottaa jostakin kohtaa. Esim. tänään niska-hartiaseutu on ollut todella jumissa aamusta asti. Nukkunut olen varmaan sitten jossain ihmeasennossa.

Nyt minulla on kaksi vapaapäivää edessä ja aion jaksaa liikuttaa itseäni salille. Aion myös meditoida. Nyt jo etukäteen tunnen kuinka jo pelkkä ajatus näistä saa kropassani aikaan hyvänolon tunteen. Mitäköhän se sitten onkaan, kun oikeasti tekee nämä asiat? Kahden vapaan aikana jo saa itsensä parempaan terään. Ihanaa!

Ainoa asia, mikä minua tällä viikolla voi estää nämä toteuttamasta on sairastuminen. Esim. mahatauti tms. Toivottavasti pöpöt pysyvät kaukana minusta. Aina ei auta, vaikka kuinka pesisi käsiään.

Kuntoilun vastapainoksi aion myös ehtiä löhötä oikein kunnolla näiden kahden päivän aikana. Useimmat ikävät asiat alkavat näyttää taas paremmilta, kun välillä saa vain olla. Suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä. Ota pieni irtiotto siitä, mikä tuntuu raskaalta ja kuormittavalta ja hengähdä hetki niin jaksat taas!

Onko sinulle tullut katkoja kuntoilusta jo heti alkuvuodesta? Miten pääsit takaisin ruotuun? Kerro vinkkisi!

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

2 viikkoa helmikuussa 3krt/vko salilla ja olo oli aivan ihana. Sitten tuli vähän kiireitä ja flunssa iski niin nyt sitten loppukuu menty ei millään liikunnalla.. ajattelin et huomenna olisin mennyt salille, en vain jaksa kun tänään iski henkinen väsymys ja aion levätä huomisen. Koitan jaksaa viikonloppuna.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onkin taas päässyt kulumaan aikaa edellisestä kirjoituksesta. On ollut paljon tekemistä, töitä, kotitöitä ja harrastuksia. Ja aina ei vaan ole kirjoittamisfiilistä. Minä kuitenkin kirjoitan täysin omasta halustani ja en saa tästä taloudellista hyötyä, joten menen ihan fiilisten mukaan. Teen vapaa-ajallani, mitä milloinkin huvittaa! Mielestäni tämä elämänvaihe on palkinto siitä, että olen 20 v tehnyt töitä ja kasvattanut lapseni tähän opiskelu aiheeseen.😊

Tänään minulla on ollut arkivapaa. Aamulla nukuin hieman pidempään. Aloitin päivän kiireettömästi löhöilemällä ja selaamalla somea. Aamupäivällä tunsin itseni vielä stressaantuneeksi, joten päätin meditoida. Minulla on käytössä Yogaia nettipalvelu. Tein sieltä useamman mindfulnessharjoituksen. Näiden jälkeen olo olikin jo huomattavasti rennompi ja inspiroituneempi.

Sain kirjoitettua erähenkisen tarinan kirjoituskurssille. Mielestäni tekstistä tuli oikein hyvä. Vaikka en olekaan mitenkään erityisen kokenut eränkävijä.😀 Kirjoituskurssilla on hyvä käydä juuri sen takia, että siellä saa kirjoittamisestaan palautetta. Ilman palautetta ei voi tietää, mihin suuntaan on menossa. Arvostan sekä hyvää että huonoa palautetta mikäli se on asiallista ja aiheellista!

Iltapäivällä lähdin salille. Pitkä tauko tuntui lihaksissa treeniä tehdessä ja todennäköisesti tuntuu huomennakin. Mutta sehän on vain hyväksi.

Nyt istun yövaatteet päällä omalla sohvalla kynttilänvalossa ja kuuntelen radiosta suomalaista popmusiikkia. Jos uskaltaisi jotain niistä uusista biiseistä kokeilla karaokeryhmässä.

Nautin tästä omasta elämänvaiheestani!❤

 

Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat