Vuoden aluksi oli kiva lähteä muutamaksi päiväksi Hämeenlinnaan Aulangolle kylpylään rentoutumaan. Tällä kertaa kyseessä oli äiti-poikareissu. Lähdin reissuun kuopuksen kanssa ja esikoinen tuli perästä paikalle. Olin valinnut Aulangon kohteeksi, koska kaipasin lähinnä rentoutumista ja sinne on juuri sopivan pituinen matka mennä bussi-ja junayhdistelmällä. Minut paremmin tuntevat tietävätkin, että olen asunut Hämeenlinnassa opiskeluaikana ja esikoinen on syntynyt siellä. Hämeenlinnasta minulla on siis paljon sekä hyviä että huonoja muistoja. Minä tietysti pyrin keskittymään niihin hyviin muistoihin ja Aulangolta minulla ei ole mitään erityisiä muistoja.

Aulangolle on helppo päästä bussilla rautatieasemalta suoraan hotellin ovelle. Kertamaksu bussissa oli 3,40 eur. Sieltä pääsee siis helposti Hämeenlinnan keskustaankin, mutta me emme halunneet tällä kertaa sinne lähteä. Vietimme kaksi vuorokautta  ihan vain Aulangon kauniissa maisemissa kävellen, kylpylässä uiden, keilaten ja hyvää ruokaa syöden. Mieli lepäsi, kun ei tarvinnut tehdä kotitöitä ja jotenkin paremmin pääsi irti työasioista, kun maisema vaihtui. Aina ei siis tarvitse lähteä kauas päästäkseen irti arjesta. Aulangolle lähden kyllä toisenkin kerran mielelläni.

Rahaa reissuun kului n. 600 eur eli 200 eur/ aikuinen henkilö. No, seuraavan kerran matkustan poikien kanssa ehkä vasta kesällä, mikäli pojilla vaan silloin on aikaa lähteä kanssani johonkin. Kyllä uskoisin, että johonkin pieneen reissuun aikaa riittää.

Tammikuu on siis minulla alkanut hyvin rentoutuen. Vapaat jatkuvat vielä ja lomaakin on tiedossa. Mikäpä tässä siis ollessa. Valokin lisääntyy koko ajan.

Nähdään pian!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat