www.pixabay.com

Tulipa taas valvottua muutama yö töissä. Tänään on taas ihana olla, kun pääsee illalla omaan sänkyyn pitkäkseen ja saa nukkua. Yövuorot vaativat veronsa, mutta niitä on silti kiva tehdä, koska ne katkaisevat kivasti päivävuoroputkia. Valvon aina kaksi yötä kerrallaan ja se sopii minulle hyvin.

Yksi asia mikä minua usein yövuorojen aikaan vaivaa on ruoansulatusvaivat ja suoleni ärtyy valvoessa helpommin. Valvoessa on pakko syödä yöllä tasaisesti, jotta pysyy hereillä eikä pökerry kesken töiden. Kahvia en enää juo juurikaan, mutta teetä tulee juotua reilummin yövuorojen aikaan.

Minun kannattaa olla aika tarkka siinä, mitä syön yövuorojen aikaan. Ruokana on salaattia ja kasviskeittoa. Lisäksi rahkaa ja banaania. Luulen, että banaanin syöminen tasoittaa sopivasti vatsaa. Liikaa herkuttelua kannattaa yövuorojen aikaan välttää.

Yövuorojen jälkeen on monesti kova nälkä. Monesti on tullut sorruttua syömään jotain epäterveellistä. Tänään söimme pinaatti-ja porkkanaohukaisia kera kevyt majoneesisalaattien ja lisänä kurkkua sekä tomaattia. Eli ei ollut ruoka sieltä raskaimmasta päästä.

Onneksi kuitenkin suoli palautuu muutamassa päivässä normaaliin toimintaan. Mutta luulen, että jos vaan miettisin vielä tarkemmin, että mitä syön ja juon niin tämä ärtyvän suolen vaiva voisi kadota minulta kokonaan.

Kesän jälkeen muutenkin haaveilen kevyemmästä olosta. 

Mites sinä ärtyykö suoli helposti? Ja mitä vinkkejä sinulla olisi antaa minulle yövuorojen aikaiseen ruokavalioon?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat