www.pixabay.com

Olen täällä blogissani aina välillä pohtinut painonpudotusasioita. Viime aikoina taas enemmän kuin ennen. Olen hakenut motivaatiota esim. katselemalla Suurinta Pudottajaa. Ja kyllä, tästä ohjelmasta on ollut minulle hyötyä. Olen alkanut muistaa taas sen, miten ihanan fiiliksen antaa treenaaminen ja ruokavalion noudattaminen. Tiedän, että onnistun, jos vain teen niin kuin pitää.

En kuitenkaan halua mitään rääkkitreenejä enkä olla nälässä. Enkä aio alkaa punnitsemaan itseäni. Paras on jos vaatteet jäävät isoiksi. Haluan alkaa tuntea oloni myös energisemmäksi.

Aion vähentää ainakin leivän syömistä. Vaihdoin leivän jo ruisleiväksi. Ostin tänään vatsaystävällistä ruisleipää, koska minulla alkoi olla ilmavaivoja vaihdon jälkeen. Uskon, että leivän vähentäminen vähentää turvotusta. Jätän myös lihaleikkeleen pois leivän päältä.

Herkkuja en ole ostellut enää samaan tahtiin kuin aiemmin. Joskus vähän jotain voin syödä. En usko herkuttomuuteenkaan. Se johtaa helposti ahmimiseen.

Töissä syön vain kasviskeittoa tai salaattia. Töissä aion olla syömättä kahvipöydän antimia. Tai ainakin syön niitä vähemmän kuin aiemmin.

Aion ottaa tavoitteeksi harrastaa liikuntaa joka toinen päivä tunnin ajan. Joka toinen päivä sitten lepään. Silloin voi vaikka venytellä ja meditoida.

Näillä aion mennä eteenpäin seuraavat kolme kuukautta. Katsotaan sitten tammikuun alussa, että miltä näyttää. Tarvitseeko kenties uusia vaatteet. Toivon ainakin, että tarvitsee.

Ei muuta kuin tsemppiä minulle näiden asioiden toteuttamisessa!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat