www.pixabay.com

On keskikesä. Aurinko paistaa ja kaikilla on hauskaa. Vai onko?

Monille juhannus ei ole iloinen juhla. On yksinäisyyttä ja ikäviä perheolosuhteita. Monet juovat liikaa alkoholia ja tekevät humalassa hölmöjä. Joku saattaa jopa hukkua saatuaan päähänsä lähteä uimaan tai veneilemään päihtyneenä. Suomalainen juhannus ei aina ole iloinen perhejuhla.

Monia ihmisiä juhannus ahdistaa ja masentaa. Jotkut eivät haluaisi olla yksin, mutta kun ei ole kavereita tai sukulaisia, joiden kanssa viettää aikaa. Sitten ollaan vaan yksin. 

Yksinäisyyttä voi lievittää esim. hankkimalla lemmikin, aloittamalla uuden harrastuksen, katselemalla tv:tä ja lukemalla kirjoja. 

Ahdistuksesta ja masennuksesta kannattaa käydä puhumassa myös ammattiauttajan kanssa. Sitä kautta voi saada näkökulmaa omaan tilanteeseensa ja löytää keinoja hallita omaa ahdistusta ja masennusta.

Itseäni ei juhannus ahdista, mutta tiedän sen olevan ahdistavaa aikaa monelle ihmiselle. 

Sinä, jota ahdistaa, älä jää yksin tunteesi kanssa vaan pura se johonkin itseäsi piristävään ja kehittävään toimintaan. Et ole ainoa, jota ahdistaa.

Hyvää juhannusta kaikille! Olit sitten yksin tai porukassa juhlimassa.

Toivottavasti sait voimaa tästä!

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat