www.pixabay.com

On joitakin asioita, joita en aio paljastaa teille lukijani enkä kenellekään muullekaan. Näihin asioihin minulla liittyy häpeän tunnetta. Olen oppinut elämään näiden asioiden kanssa. Toivoisin kuitenkin, että kaikkia näitä asioita olisi vähemmän. Kahta asiaa näistä on mahdollista vähentää. Yhtä asioista ei voi millään enää vähentää, mutta on mahdollista olla lisäämättä enää sen määrää.

 

Nämä kolme asiaa ovat siis:

  1. Velkojeni kokonaismäärä, jota on mahdollista vähentää
  2. Painoni, jota on myös mahdollista vähentää
  3. Seksikumppanien määrä, jota ei ole mahdollista poistaa menneisyydestä

 

Näitä asioita on siis ihan turha minulta kysellä. Sillä minä en pysty keskustelemaan niistä kuin luotettavan terapeutin kanssa. Toivoisin voivani kertoa paljon pienempiä lukuja kaikista näistä asioista. Mutta valitettavasti elämäni ei ole ollut täydellistä ja näitä kolmea asiaa on kertynyt minulle enemmän kuin olisin toivonut.

Mutta eletty on ja kuka nyt murehtii menneitä, kun voi keskittyä tähän hetkeenkin. Ja tulevaisuudessa velat ja paino voivat sitten ollakin jo pienempiä. Vähitellen kohti pienempiä lukuja.

Mitä asioita sinä et aio koskaan paljastaa kenellekään?

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Seksikumppaneiden määrää on ihan turha hävetä. Itse en ajattele koko asiaa, se on elämää, ollutta ja mennyttä. Sinullakin on kuitenkin jo ikää, joten minusta on ihan luonnollista että kumppaneita on ehtinyt kertymään enemmän kuin yksi tai kaksi.

Vierailija
5/3 | 

Hei! Ei sinun tarvitse hävetä yhtään mitään. Ole armollinen itsellesi ja nauti elämästä! Elämässä nyt vain sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Hienosti olet mennyt eteenpäin ja teet arvokasta työtä toisten hyväksi. Siinä on ilon ja ylpeyden aihetta kerrakseen! :)

Vierailija
6/3 | 

Näin tasa-arvon aikana jätkä on sitä coolimpi, mitä enemmän petikumppaneita? Ja mimmit sitä parempia, mitä vähemmän? Melkoista kaksinaismoralismia. Hyvähän se on, että naisetkin kokeilevat seksiä useiden kumppanien kanssa. Kokemuksista oppii, mistä itse tykkää, ja mistä toiset tykkää. Niin tullaan kai "paremmiksikin" sängyssä. Eiköhän se neitsyt-morsiamien aika saa nyt olla ohi. Kortsut käsilaukkuun, ja kokemuksia hankkimaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Elämän keskivaiheilla blogissa pohditaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitkä liittyvät omaan elämääni. Olen tällä hetkellä elämän muutosvaiheessa, jossa lapset eivät enää ole pieniä, vaan molemmat jo opiskelijoita, joista toinen ei asu enää kotona. Haluan elää laadukasta ja monipuolista aikuisen naisen elämää. Tule seuraamaan elämääni. <3

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Toukokuu
Huhtikuu

Kategoriat