Kuten niin usein olette varmasti kuulleet erikoisia  tarinoita nimien synnystä, miten esimerkiksi metsäkonejätti Ponsse sai nimensä perustajansa Einari Vidgrenin koiralta, tai suomalaisbändi Happoradion Aki Tykki kertoi joitakin viikkoja sitten Vain Elämää jaksossaan, kuinka nuoret pojat olivat päättäneet tehdä lauluja ryyppäämisestä ja keksivät bändilleen nimen Happoradio, sittemmin nimi on joskus vähän kuulemma hävettänytkin. 

Mistä minun päähäni tuli laittaa blogilleni nimi Drömhus? Olen aito savolainen ja ruotsinkieli ei ole mitenkään erityisemmin ollut minulle rakas tai en voi väittää edes kummemmin pitäväni siitä. Viime vuosina olen todennut, että kyllä sillä palvelutilanteissa pärjään, mutten siis ole mitenkään erityisesti sille omistatunut. Lieneekö syynä sitten se, että olen syntynyt 6.marraskuuuta, joka on ruotsalaisuuden päivä ja kastepappini sukunimi oli kuulemma Ruotsalainen, että jotain kummallista mielenkiintoa tuo läntisen naapurin rumalta kuulostava kieli silti herättää. Ja sitten on tietysti tämä intohimoni Ikeaan, joka on ehkä se suurin innoittani ruotsinkieleen :D  

Asianytimeen: Samoihin aikoihin kun olin suunnittelemassa blogin perustamista, etsin musiikkia sisäpyöräilytunnilleni ja törmäsin biisiin Vill ha dig, jonka esitti bändi nimeltä Drömhus. Drömhus. Pysähdyin miettimään. Siinähän se on! En välttämättä asu unelmieni talossa, olemme sitä kyllä mieheni kanssa rakkaudella remontoineet, mutta tämä talo on se paikka jossa haaveilen, suunnittelen ja unelmoin - turvapaikkani jossa voimaannun arkeen haasteineen. Drömhus ei ole fyysinen osoite tai paikka, se on sisäinen tila, turvapaikka, jossa  ovat minulle rakkaat ihmiset ja asiat. 

Drömhus blogi on muutoksen tilassa. Olen miettinyt kuinka ratkaisisin ongelman. Minulle on syntynyt ajatus toiselle blogi aiheelle, joka ei ole haaveilua eikä unelmointia, vaan erään pitkäaikaisen unelman toteututtamista kylläkin, mutta se työ on kaikkea muuta kuin haaveilua. Luvassa on hikeä, tuskaa ja kiroilua, mutta  toivottavasti myös onnen kyyneileitä ja ilon kiljahduksia. Tulen dokumentoimaan teille valmistatutumistani ensi kevään NUTS Karhunkierroksen 31km polkujuoksuun. Kerron harjoittelustani, jaan vinkkejä juoksuharjoittelusta, välineistä, kestävyysliikkujan ravinnosta, venyttelystä, lihaskunnon kohottamisesta  ja varmasti myös oheisharjoitteista, eli sivuan kirjoituksissani varmasti myös muita lajeja joita hyödynnän matkallani kohti ensi toukokuun päämäärää.

Alkuperäinen ajatukseni Drömhus blogia perustaessani oli kunniainhimoinen ja siinä tilanteessa epärealistinen- kaksi blogikirjoitusta viikossa, julkaisupäivät tiistaisin ja lauantaisin, että te lukijat ilman Facebook nostatusta tietäisitte käydä kurkistamassa uuden kirjoitukseni. Alussa se saattoi niin mennäkin, tai sitten julkaisuja putkahteli vieläkin tiuhempaan, kun oli se into ja palo ja kaikki ne monet aiheet jotka vain oli päästävä kertomaan nyt ja heti.

Ensi viikosta lähden viemään Drömhusia eteenpäin uudistuneena, tiistaisin saatte mietteitä elämästä, ehkä kerron jostain kohtaamisistani tai muistelen matkoja, lauantaisin on luvassa juttua polkujuoksusta - toivottavasti tykkäätte tästä uudistuksesta!

Myös blogini nimeä olen miettinyt - Drömhus.. jo pidemmän aikaan kirjoituksistani on huokunut rakkaus ja rauha jota saan metsästä...Drömskog... 

nautinnollista rentoa sunnuntaita & voimaa alkavaan viikkoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Alkuviikosta: Ajatuksia elämästä, ajanhallinnasta, elämänmuutoksesta, matkailusta sekä koiramaisesta arjestani. Viikon toisessa kirjoituksessa perehdytään  polkujuoksuun ja sen oheisharjoitteisiin sekä muuhun kuntoiluun ja hyvinvointiin.   Unelmia - ei vain haaveltavaksi vaan ajatuksella - One Life - make your Dreams come true <3

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat