Kun oppii uuden taidon, ei riitä että tekee sen kerran, vaan opitun juurtuminen vaatii toistoja.

Youtube videota oli toistettava kerta toisensa jälkeen kun väänsin ensimmäisiä sukkiani. Varsinkin kantapää tuntui hankalalle.

Heti alussa päätin, että teen sukat vaihe vaiheelta rinnakkain, eli ostin kahdet puikot ja kaksi lankakerää, jotta saatoin  työstää sukkia vaihevaiheelta yhtäaikaisesti. 

Kuuntelin ja katselin ohjeita tarkasti, mutta loppuvaiheessa oli myös rohkaistuttava sovittamaan sukkaa varmistuakseni, että aloitan kärkikavennuksen oikeassa kohdassa.

Kun vihdoin sain tekeleen valmiiksi olin ikionnellinen onnistumisestani, mutta totesin heti, että mikäli jätän kokeilun yhteen kertaan, en todennäköisesti vähän ajan kuluttua enää muista oppimaani. Niinpä laitoin välittömästi uudet sukat tekeille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Alkuviikosta: Ajatuksia elämästä, ajanhallinnasta, elämänmuutoksesta, matkailusta sekä koiramaisesta arjestani. Viikon toisessa kirjoituksessa perehdytään  polkujuoksuun ja sen oheisharjoitteisiin sekä muuhun kuntoiluun ja hyvinvointiin.   Unelmia - ei vain haaveltavaksi vaan ajatuksella - One Life - make your Dreams come true <3

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat