Kirjoitukset avainsanalla #lomalla

Koen intohimoa moniin asioihin elämässäni. Kun omistaudun jollekin asialle, olen siinä täysillä mukana. Elämässäni on tällä hetkellä monia hienoja asioita joita rakastan: unelmatyö, uudelleen alkanut juoksuharrastus kunnianhimoisella tavoitteella, koirani ja sitten tämä ihana kirjoittaminen. Mutta vaikka kuinka rakastan tai pidän noista asioista, tekee silti hyvää välillä irrottautua ihan kaikesta.

Loma töistä - KYLLÄ - olen huomannut näiden muutamien lomapäivien aikana miten olenkaan ollut väsynyt. Unta ei parin ensimmäisen päivänä tuntunut olevan tarpeeksi. Myös viimeiset viikot töissä tuntuivat vähän innottomille. Tiedätkö sen tunteen, kun et saa oikein aikaan mitään tai ainakin sinusta tuntuu sille?

Harrastukset ovat niitä vapaaehtoisia iloja elämässämme (ainakin toivoisin näin). Harrastusten pitäisi tuottaa iloa ja auttaa rentoutumaan ja tuntemaan onnistumisen hetkiä. KYLLÄ, juokseminen tuottaa minulle näitä asioita, mutta silti niin keho (eli ihan fysiologiset tosiseikat) kuin mielikin kaipaavat välillä lepoa, niinpä olenkin lomaillut juoksusta kaksi viikkoa. Joskus olisin voinut soimata itseäni, että olen luovuttaja ja laiskuri, mutta nyt ymmärrän, että ylläpitääkseni tuota intohimoa, lomailen harrastuksestani välillä. 

Kirjoittaminen.. todellakin vaatii lepoa välillä.Kun otin tämän tavoitteen, että julkaisen näitä kirjoituksia kaksi kertaa viikossa, olen huomannut, että se on täysin realisitinen tavoite, mutta työläs sellainen. Aiheiden pohtiminen, aiheisiin perehtyminen, kuvien ottaminen tai valitseminen, tekstien pohtiminen, taustatietojen tutkinen ja työstäminen vievät aikaa, ja olenkin alkanut ymmärtää taiteilijoita. Tekstien kirjoittajia, maalareita.. tuottaaksesi taidetta sinun täytyy löytää se oikea mielentila, oikea tunnelma. Saada rauha ajatella ja vaipua työstettävään aiheeseen kaikessa rauhassa. Ja osaako oikea taiteija tai ammattikirjoilija olla koskaan lomalla? Jopa harrastelijana olen avoin uusille aiheille koko ajan, aivan kuten kuuntelen musiikkia ja saatan napata kappaleita käytettäväksi jumpissa. 

Koirat.. ovat rakkaita perheenjäseniäni. Voiko heistä haluta tai ottaa lomaa?  KYLLÄ, ollakseni parempi huolenpitäjä huomaan pienten lomien tekevän hyvää. Kun Joka-aamuiset lenkit tuntuvat tahmeilta, ne alkavat lyhentyä, huomaan että olen pienen loman tarpeessa. En vie rakkaitani hoitoon ellen itse ole lähdössä matkalle, mutta kun lähden, rentoudun samalla myös näistä arkirutiineista. Kaipaan matkan aikana pikkupoikiani ja palattuani lenkit taas tuntuvat ihanille yhteisille hetkille.

Rakkaat lukijani, näillä sanoilla lasken itseni lomalle - rentoudun, inspiroidun ja palaan reilun viikon päästä ! Sitten varmasti se lupaamani juttu melonnasta ja varmasti myös jotain aurinkoisesta Kreikasta ! Myös juttusarja juoksusta jatkuu!

Virkistävää viikonloppua & elokuuta sinulle !

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Alkuviikosta: Ajatuksia elämästä, ajanhallinnasta, elämänmuutoksesta, matkailusta sekä koiramaisesta arjestani. Viikon toisessa kirjoituksessa perehdytään  polkujuoksuun ja sen oheisharjoitteisiin sekä muuhun kuntoiluun ja hyvinvointiin.   Unelmia - ei vain haaveltavaksi vaan ajatuksella - One Life - make your Dreams come true <3

Blogiarkisto

Kategoriat