Cobblerinalla on menossa parhaillaan Rusettilaukku -arvonta Facebookissa ja Instagramissa 5-vuotissynttäreiden kunniaksi. Kommentteja tuohon arvontaan liittyen on ollut ihana lukea, olen päässyt kuulemaan, mitkä ovat ihanimmat Rusettilaukun värit ja minkälaisia yhdistelmiä kaipaatte valikoimiin. Rusettilaukkujen juttu on mielestäni ollut aina kaksivärisyys ja rusetin ja laukun kontrasti. Yhden olen tehnyt aikaisemmin niin, että laukku oli mattamustaa ja rusetti kimaltavaa mustaa nahkaa. Kommenteissa tuli toive kokonaan mustasta Rusettilaukusta ja sellaisen nyt myös toteutin. En ehkä muista väreistä tule toteuttamaan tällaistä yksiväristä versiota, mutta mustana toimii ehdottomasti.

Tästä uudesta laukusta inspiroituneena nappasin muutaman asukuvan siitä, kuinka käyttäisin tätä kokomustaa Rusettilaukkua ja erityisesti arkiasussa. Mielestäni juuri tämä onkin Rusettilaukun vahvuus, sillä se taipuu sujuvasti niin arkeen kuin juhlaankin. Samalla kun kuvasin näitä asukuvia, suunnittelin myös perjantain laukkukuvauksia. Jotta saan uudet laukut laitettua myyntiin verkkokauppoihin, täytyy niistä ottaa sekä edustavat studio- että mallin kanssa tunnelmakuvat.

Rusettilaukku-Cobblerina / Kengät-Converse / Paita-Levis / Housut-H&M / Verkkosukkahousut-Asos / Toppi-Monki

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Cobblerinan työhuoneella -blogi kertoo tarinaa yrittäjän arjesta, tyylistä sekä ajankohtaisista projekteista. Sanna Niskanen on yrittäjä Cobblerina -asustemerkin takana. Blogissa seurataan muun muassa kevään aikana valmistuvan jalkinemalliston syntymistä ja näyttelyn toteutusta.

cobblerina(at)gmail.com

Instagram