Takana on hurjan ihana ja kiireinen kevät ja kesä. Tämän hetkistä kiirettä kuvaa hyvin se, että kirjoitin tämän postauksen aloituksen viikko sitten otsikolla 'Kolme viikkoa näyttelyn avajaisiin'. Paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua Cobblerinalle tässä muutaman kuukauden aikana. Itselle hienoimpina juttuina mainittakoon jälleenmyyntipaikka Helsingin Sokoksella, Rusettilaukkujen pääsy kiinalaiseen nettikauppaan myyntiin sekä kaikki te uudet ja vanhat Cobblerinasta tykkäilijät.

Aika on hurahtanut niin nopeasti, että jalkinenäyttelyn avajaisiin on aikaa enää kaksi viikkoa. Innostus ja paniikki asiaa kohtaan vaihtelevat vuoron perään. Jäljellä on edelleen aika paljon tekemistä, mutta eiköhän tästä hyvä tule. Cobblerinan jalkinenäyttely avataan siis nyt Hämeenlinnassa Wetterhoffin talossa ja katsotaan siitä sitten, mihin näyttely vielä päätyykään. Avajaisia vietetään 25.8 Hämeenlinnan Taiteiden yönä. Tarkoituksena on, että näyttelyssä esitellään kahdeksan paria jalkineita, neljä naisille ja neljä miehille. Tulossa on myös näytille materiaalia luonnoskirjastani sekä kuvia tekemisestä ja työvaiheista.

Kuvituskuvina tässä postauksessa alkukesästä asiakkaille valmistuneet miesten keltaiset haljasnahasta valmistetut derby-malliset kengät sekä ihastuttavat perhoskengät vaihdettavilla kukkasomisteilla. Nämä eivät siis tule näyttelyyn mukaan, mutta tännekin varmasti postailen, mitä näyttelyssä nähdään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Cobblerinan työhuoneella -blogi kertoo tarinaa yrittäjän arjesta, tyylistä sekä ajankohtaisista projekteista. Sanna Niskanen on yrittäjä Cobblerina -asustemerkin takana. Blogissa seurataan muun muassa kevään aikana valmistuvan jalkinemalliston syntymistä ja näyttelyn toteutusta.

cobblerina(at)gmail.com

Instagram