Ensimmäinen vuosi meni ja juhlimme syntymäpäiviä. Monissa kulttuureissa nimenomaan 1 vuosijuhla on erityisen tärkeä. Erityisesti kehitysmaissa, lasten hyvinvointi ja ensimmäinen suuri juhla ajatellen lapsen myöhempää kasvua ja kehitystä. Oma lapseni on haikaranpesästä lähtien ollut 10:n lapsi. Yli neli kiloinen ja yli 50 cm pitkä tyttövauva. Kätilö sanoikin, että vauvani näyttää viisaalta mikä on totta. Nyt yliopisto opiskelija erinomaisin arvosanoin ja toinen kätilö ihasteli vauvan päälaella olevaa pyörrettä. Vauvan isällä ja tytöllä on hiusten kasvu vauvana ollut presis samanlaista  

itselläni oli pitkä tumma tukka jo valmiina. Tädit ja setiä ja isotäti ja mummi, isä ja veli olivat juhlimassa pientä päivän sädettä. Muskari opettaja ja hänen tytär juhlissa mukana. Muskari open perhe toisen vauvan jälkeen asuivat Lontoossa. Perheen pää sävelsi Madonnan lauluja ja teki töitä myös mallina, isä on kotoisin Pohjois-Afrikasta.Tuona päivänä syntymäpäivä sankari otti ensimmäiset omat askeet. Äitinä olin iloinen ja niin myös juhlavieraat. Isä oli tehnyt samoin omana 1 vuotis päivänä. Minä olin oppinut kävelemään 9 kk ikäisenä olin oppinut kävelemään yhdessä serkku poikani kanssa. Oltiin työnnetty nukenrattaita yhdessä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Cape Ann, paikalla on suuri merkitys suvulleni ja myös itselleni. Yli 100 vuotta sitten sukuni isoisän isä eli perheensä kanssa Cape Ann alueella.

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Tammikuu