Tapaamme tässä jaksossa Terhin, jonka elämä otti uuden suunnan Facebook-viestin ansiosta. Sen lähettäjä oli nyt jo aikuiseksi ehtinyt  tanskalainen Peter, Terhin nuoruudenihastus.
 
- Minä muistan sen tunteen, kun tajusin keneltä viesti oli, Terhi muistelee.
 
Terhi ja Peter olivat tavanneet ensi kertaa teini-iässä pohjoismaisessa tapahtumassa, jossa molempien kotikaupungit olivat edustettuina. Terhi oli tapahtumassa kokkolalaisen tanssiryhmänsä kera, Peter taas jyllantilaisen bändinsä kanssa. Nuorten tunteet leimahtivat, he rakastuivat ja tapahtuman päätyttyä pitivät yhteyttä kirjeitse. Mutta sitten kävi niin kuin usein käy: osoite katosi ja kirjoittaminen unohtui.
 
Kunnes, vuosien kuluttua, tuli sosiaalinen media ja sekoitti kaksikon päät.  Peter ja Terhi tapasivat musiikkifestareilla, rakastuivat uudelleen ja pian Terhi jo muuttikin Tanskaan. Nyt hän elää siellä iloista perhe-elämää, jota värittää vegaanius, videokuvaaminen ja boheemi uusioperhe.
 
Kuule lisää Terhin ajatuksia tämänviikkoisesta jaksostamme alla!
 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017