Kuinka moni muistaa Katrin ja Kaitsun, vantaalaisen teiniparin, jonka edesottamuksia seurattiin dokumenteissa

Katri tuli 17-vuotiaana raskaaksi ja monien yllätykseksi, pari päätti pitää lapsen. Oli heitäkin, jotka epäilivät suhteen kestävyyttä, mutta turhaan. Nuoren perheen matka on vienyt Vantaalta ensin vuosiksi Yhdysvaltoihin ja sitten Espanjaan. Välillä reppureissattiin Aasiassa ja tehtiin muuttosuunnitelmia Afrikkaan.

- Onhan se auttanut, että aloitimme niin nuorena. Tuskin tätä kaikkea olisi enää myöhemmin tehnyt, kertoo nyt 39-vuotias Katri, joka vastaa puhelimeen Katalonian vuoristosta. Rannikolta muutettiin pari vuotta sitten sisämaahan, jotta Kaitsu voisi treenata intohimoaan, eli polkujuoksua. Perheen molemmat lapset ovat jo täysi-ikäisiä, monikielisiä ja maailmalle mieliviä nuoria. 

Matkaaminen maailmalla tuli osaksi perheen elämää pitkälti Kaitsun ansiosta. 

- Mä tuun itse suurperheestä. Me ei lapsuudessa matkusteltu perheen kanssa kuin vähän Pohjoismaissa. Kaitsu on pienestä pitäen matkustanut ympäri maailmaa: Afrikassa, Aasiassa ja Usassa, Katri kertoo. 

Toisaalta - ehkä verikin on vetänyt Kaitsua maailmalle, onhan tämän isä espanjalainen. Yhteys isään katkesi kuitenkin jo Kaitsun ollessa pieni poika. 

Espanjassa pari onkin tehnyt kaikkensa löytääkseen Kaitsun isän. Millainen yllätys perhettä Espanjassa lopulta odotti - siitä lisää tämänkertaisessa jaksossa. 

P.S. Olethan jo käynyt tykkäämässä Facebook-sivuistamme? Niitä seuraamalla saat aina tiedon uusimmasta jaksosta. 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017