Saara vastaa puhelimeen Tel Avivin katukahvilasta. Taustalta kuuluu liikenteen melua ja puheensorinaa. Välillä ääni katkeaa, mutta palaa sitten takaisin. Tuntuu kuin olisimme itsekin reissussa. 

Saara asuu Israelissa avopuolisonsa Severin kanssa. Maailmalle lähdettiin yhdessä heti valmistumisen jälkeen. Ensimmäisen kerran Saara pääsi alan töihin ollessaan Istanbulissa. 

- Töitä on ollut todella helppo löytää tämän koulutuksen kautta, mutta on sanottava, että ennen Istanbulia olisi ehkä kannattanut tehdä oman alan töitä ensin vähän Suomessa. 

(Miksi näin on - siitä lisää tämänkertaisessa podcastissamme!) 

Viime ajat Saara on kuitenkin paiskinut hommia Tel Avivissa. Elämä tien päällä, kumppanin kupeessa on ollut antoisaa ja hitsannut yhteen. Nyt eniten jännittääkin paluu takaisin Suomeen. Kuinka selvitä kaamoksesta kaiken tämän jälkeen?

Tämä podcast-jaksomme on viimeinen Me Naisten sivuilla, sitten onkin aika siirtyä uuteen osoitteeseen. Pysythän kuulolla seuraamalla Facebook-sivujamme!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla