Päivin ei koskaan pitänyt muuttaa Thaimaahan. Tarkoitus oli lähteä lähetystyöhön Senegaliin, mutta suunnitelmat muuttuivat viime hetkellä.

- Thaimaassa piti olla vain vuosi, mutta sitten tapasin tulevan mieheni, Päivi kertaa alkuaikojen tapahtumia Bangkokissa. Ja niin hän jäi.

Työkomennus päättyi ja Päivin kehitettävä itselleen tekemistä. Hän päätti keskittyä intohimoonsa eli vatsatanssiin, jota oli harrastanut tosissaan jo vuosia.  

Päivi löysikin kaupungin ainoa tanssistudion, johon hän hakeutui ja jonka puitteissa alkoi esiintyä tilaisuuksissa. Hyvin alkanut tanssijanura  ei kuitenkaan edennyt niin kuin hän oli ajatellut: tanssitovereiden ystävällisten hymyjen takaa paljastui selkäänpuutotuksia ja epärehellisyyttä, lopulta jopa potkut tanssiryhmästä. 

- Olin kuullut aasialaisesta kasvokulttuurista ja kasvojen menetyksestä, mutta en mä ollut tajunnut ollenkaan, miten se vaikuttaa kaikkeen.

Nykyään Päivi työskentelee yksin, mikä on paitsi antoisaa, myös tanssijalle vaativaa. Podcast-jaksossa hän kertoo mm. miltä tuntuu esiintyä mafiamiehille Pattayalla.

-   Multa on kysytty, että miten mä voin elää näin, koska minulle ei kerry Suomeen eläkettä. No en kai mä voi elämääni elää vain laskeskelemalla eläketta? Aika pitkälti olisi minulta elämä jäänyt elämättä.

Seuraathan jo podcastin Facebook-sivuja? Kannattaa, sillä niin saat aina tiedon uusimmasta jaksosta!

 

Kommentit (1)

Tarex
2/1 | 

Kansaneläke alkaa varmaan kiinnostaamaan, kun tanssista ja Thaimaasta aika jättää. Ikävä kyllä sitä maksetaan kaikille tyhjäntoimittajillekin, vaikka elämä olisi mennyt töiden välttelyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017