Lapsi tulossa - nyt on hyvä aika lähteä ulkomaille!
 
Monet päättävät muutosta siinä vaiheessa kun perhe kasvaa. Elämä maailmalla pikkuvauvan kanssa voi yllättää. Arki maailmalla ilman tuttuja tapoja ja turvaverkkoja voi olla hyvin rankkaa. Näistä kokemuksista kertoo Noora, joka on elänyt vauvan kanssa Puolassa, Ugandassa ja Virossa. 
 
- Ugandassa elämä lapsen kanssa oli eristäytynyttä. Minulla oli myös monia pelkoja, jotka olivat näin jälkikäteen ajateltuna aivan perusteettomia. Ilman mun miestä en olisi selvinnyt mitenkään, Noora kertoo kiittäen.
 
- Rankinta on ollut unenpuute. Tietysti se, jos olisi ollut isovanhempia lähellä, se olisi voinut auttaa.
 
Haastattelu on tehty ennen kuin podcastimme siirtyi Me Naisten sivuille. Ensi keskiviikkona luvassa taas upouusi jakso!
 

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Olipa tosi Afrikka-stereotypioita vahvistavaa kuunneltavaa.. :/ Oon itse asunut monessa Afrikan maassa ja siellä voi elää tosi ihanaa ja rikasta elämää siinä, missä muuallakin! Voi liikkua ihan normaalisti ja muutenkin tehdä asioita ihan normisti. En siis mitenkään vähättele haastateltavan kokemuksia: itsekin asun ulkomailla ja sain viime vuonna lapsen ja olen myös kokenut tukiverkostojen puutteen todella rankkana! Harmittaa vaan tosi paljon aina kun kuulee Afrikasta puhuttavan tähän sävyyn - vaikkakin jakson lopussa tulee esiin, että kyseessä oli haastateltavan oma elämäntilanne ja subjektiiviset tuntemukset. Muuten kiva podcast, kiitos siitä! :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017