Päivi Sinisalon elämä Washingtonissa oli ruuhkaista. Hän oli paitsi kahden lapsen yksinhuoltajaäiti, myös paiski toimittajana töitä suomalaiselle uutismedialle lähes vuorokauden ympäri.
 
Yhtälössä ei ollut tilaa uuden miehen tapaamiselle, paitsi nyt tietysti netissä. Siellä kun treffailua saattoi harrastaa omiin aikatauluihin sopivasti. 
 
Tosin ei sekään ollut aina ihan helppoa. Sitä oikeaa ei lukuisista treffeista tuntunut löytyvän laisinkaan.
- Tämä mun työtahti ja itsellisyys karsi kyllä hemmetin ison määrän miehiä pois. Monella jenkkimiehellä ei ollut huumorintajua sen suhteen ollenkaan. 
 
Vasta juuri ennen kuin Päivi oli heittämässä hanskat tiskiin ja luopumasta koko treffipalvelun jäsenyydestä, vastaan tuli brittimies, joka vetosi heti. Naimisiin mentiin ja pian edessä olikin muutto valtameren yli Eurooppaan.
 
Tässä jaksossa Päivi kertoo hauskasti, millaista aikuisen naisen nettideittailu oli ja minne se voi parhaimmillaan johtaa.
 

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Eikö tämä podcast ole jo kuultu aiemmin? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017