Miina muutti perheineen Intiaan uuden vuoden tienoilla. 

Maailmalle lähdettiin miehen työn perässä: paitsi että taakse jäi synnyinmaa ja perhe, Suomeen jäi myös Miinan oma ura.

- Pohjoismaisena, itsenäisenä naisena se että heittäytyy miehen armoille, on asia, jota pitää pään sisällä vähän käsitellä. Tyyliin voinko mä nyt kiukutella sille, kun elämme hänen rahoillaan, Miina kertaa tuntemuksiaan haastattelussamme.  

Delhissä perheen arki muuttui tyystin uudenlaiseksi. Kotona ruuat laittaa ja pyykit pesee apulainen. Lapset vie kouluun autonkuljettaja, koska harva suomalainen uskaltautuu kaaosmaisen liikenteen keskelle. 

-  Onhan se jokanaisen unelma, että kotona on apua, mutta ei se ole aina niin yksinkertaista. Suomalainen nainen tarttee omaa tilaa.

No, vaikkei ehkä tilaa, Miina on kyllä saanut Intiassa rutkasti aikaa itselleen. Hän urheilee ja tekee suunnitelmia tulevan varalle. Oma aika on jotain, mistä hän on haaveillut jo pitkään.  

-  Kun sä hyppäät tästä Suomen oravanpyörästä, jossa sä suoritat koko ajan jotain, niin se vapaus, jossa mä voin tehdä tai olla tekemättä, niin onhan se aikamoinen lahjakin.

Lisää Miinan ajatuksia tämänkertaisessa podcast-jaksossa.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017