Suska Karjalainen vastaa videopuheluun omien sanojensa mukaan “keskeltä ei mitään”.  Oikeasti Suska on kumpuilevalla maaseudulla, noin tunnin ajomatkan päässä ranskalaisesta suukaupungista Toulousesta

- Tätä me halusimmekin. Täällä ei ole moottoriteitä, lentokenttiä eikä oikeastaan edes naapureita.

Elämä toi maaseudulle reilu vuosi sitten.  Ennen oman paratiisin löytymistä Suskalle oli ennättänyt kertynyä kokonainen litania asuinmaita. Häntä ei ole heittäytyminen koskaan pelottanut: Suomesta tie oli vienyt niin Venäjälle, Tsekkiin, Yhdysvaltoihin, kuin Djiboutiin. Afrikan sarvesta löytyi myös puoliso, ranskalainen Nico, jonka kanssa tämä viimeisin koti on nyt perustettu.

Kiertolainen on siis viimein laskenut matkalaukkunsa. Nykyinen projekti nimittäin vaatii pitkäjänteisyyttä: Suska remontoi miehensä kanssa ostamastaan maatilasta retriittiä, paikkaa, jonne voi tulla harrastamaan tai vaikka vain rahoittumaan.

Täällä, Happy Hamletissa Suskankin on hyvä olla. Hän silti kannustaa heittäytymään, elämään täysillä. 

- Sä tiedät vaan siinä hetkessä, ettei sinun kuulu olla missään muualla.  

Kuuntele keskustelumme päivän jaksosta!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017