-  Mitä sitä elämällään tekisi?

Kymmenisen vuotta sitten Sandran mieltä alkoi kaihertaa. Takana oli kympin tytön koulutaival, korkeakouluopinnot ja hyvin lupaava työuran alku pankissa. Mutta jotain tuntui puuttuvan.

-  En ollut koskaan kysynyt itseltäni, että mitä minä haluan, vaan tehnyt sitä mikä tuntui jotenkin järkevältä, Sandra kertoo.

Elämä Suomessa oli kuitenkin alkanut tuntua yhdeltä suorittamiselta: koulua suoritettiin, työtä suoritettiin ja jopa harrastuksiakin suoritettiin. Sandra huomasi elävänsä vain lomiaan ja ulkomaanmatkojaan varten.

-   Jossain vaiheessa oli pakko päättää, että joko mä sitoudun tähän valintaan tai sitten mä tee hypyn tuntemattomaan. Ja se polte jälkimmäiseen vaihtoehtoon tuntui niin suurelta, ettei mulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin sanoa pomolle, että kiitos tästä mahdollisuudesta, mutta nyt mä lähden Australiaan.

Siitä alkoi seikkailu, joka jatkuu yhä. Kuule tämänkertaisesta jaksosta, mitä kuuluu Sandralle nyt kun on juuri aloittanut uudessa työpaikassaan Maltalla.

Käy tykkäämässä podcastimme Facebook-sivusta niin saat aina tiedon uusimmasta jaksosta! 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla