Neljänkympin villitys vaiko keski-iän kriisi? Sellaiseksi moni saattoi aikoinaan luonnehtia Kaisan ja hänen puolisonsa yllättävää suunnitelmaa. Pariskunta oli nimittäin päättänyt jättää Helsingin arjen, muuttaa Filippiineille surffaamaan ja pyörittämään ekologista lomaresorttia.

Maailman ääriin oli ihastuttu sapattivuoden seurauksena. Oma asunto Helsingissä oli vuokrattu pois, kun pariskunta reissasi maapallon kolkissa vesiurheilemassa.

-  Silloin loppuvuodesta oltiin jo tosi kyllästyneitä matkustamiseen, mutta ajateltiin, että johonkin pitäisi vielä mennä. Googlattiin Filippiinit ja surf ja päädyttiin tälle saarelle, Kaisa nauraa.

Lyhyeksi uumoiltu reissu muuttui lopulta kuukausien oleskeluksi. Ensin jäämisestä heitettiin vitsiä, mutta mitä kauemmin siitä puhuttiin, sitä järkevämmältä ajatus alkoi tuntua.  Saarihan oli vielä luonnonkaunis ja rauhallinen – oli vain ajan kysymys kun turistimassat löytäisivät sinnekin.

- Me päätettiin sitten sijoittaa sinne. Seuraavan vuoden lopussa me muutimme saarelle ja aloitimme rakentamisen meidän tontillemme.

Työ kesti kahdeksan kuukautta ja elokuussa resortti sitten avattiin. Lomakohde pyörii hienosti ja asiakkaat ovat pitäneet.

Eikö koskaan pelottanut?

- Kun siihen oli hypännyt, niin ei siinä sitten auttanut kuin koettaa parhaansa, Kaisa sanoo.

Lisää Kaisan tunnelmia Filippiineistä ja majatalon emännöimisestä tämänkertaisessa podcast-jaksossamme alla. Kaisan blogiin voit tutustua täällä.

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Millaista on suomalaisten naisten elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa ja selvittävät, mikä elämässä naurattaa, itkettää, ihastuttaa ja vihastuttaa.

Blogiarkisto

2017