Noniin, tästä nyt lähtee! Nimittäin minun bloggaaminen. Ajatus on jo pidemmän aikaa hautunut mielessäni ja nyt tuntuu siltä, että aika on kypsä siihen. Olen usein miettinyt aloittavani vähän niin kuin treenipäiväkirjan kirjoittamisen mihin laitan ylös fiiliksiä, harjoitteita ja oivalluksia niin treenistä kuin itsetuntemuksistakin ja johon voin myöhemmin palata ja upota taas vanhoihin tunnelmiin ja ammentaa niistä voimaa ja oppia kokemuksistani.  Nyt teen sen vain vähän julkisemmin. Mun elämä ja arki pyörii paljon treenaamisen, ulkona liikkumisen, ruuan, ystävien ja rentoutumisen ympärillä. Ykköslajini on tällä hetkellä ehdottomasti nyrkkeily ja potkunyrkkeily, jonka lajitreenit vievät suuriman osa treeniajastani. Viikkoihin mahtuu myös voimaharjoittelua kuntosalilla, venyttelyä ja lihashuoltoa sekä paljon ulkona liikkumista Chaoksen kanssa. Chaos on kääpiöpinseri ja mun armottomin ja vaativin mini-PT.

 

Ajattelin aloittaa kertomalla vähän itsestäni ja taustoistani

Olen pienestä asti ollut melko rasavilli ja aina liikkeessä touhuamassa jotakin. Olin se tyttö, joka leikki Gladiaattoreita ja juoksi pallon perässä poikien kanssa muiden tyttöjen vaihdellessa tarroja ja kiiltokuvia. Hurahdin jo pienenä tyttönä hevosmaailman ja ratsastuksen pauloihin nauttien isojen eläinten kanssa tehtävän yhteistyön haasteellisuudesta ja tallitöiden fyysisyydestä. Ulkona liikkuminen ja harrastaminen säällä kuin säällä ovat olleet itsestään selvyys perheen koirien ja hevosten ansiosta.

 

Minulle ja minua lähellä oleville ihmisille on aina ollut itsestään selvää, että minun järjissäni pysymisen perusedellytyksenä on, että liikun ja rasitan&haastan itseäni niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

 

Vuonna 2007 jouduin vakavaan ratsastusonnettomuuteen jonka vuoksi ratsastaminen kiellettiin minulta pitkäksi aikaa tasapainoelimeni ja lähimuistini vaurioitua. Esteitä en kuulema koskaan enää hyppäisi ja kokonaisen radan muistaminen ulkoa olisi epätodennäköistä. Jouduin askel askeleelta aloittamaan kävelemisen uudestaan mutta ennen kuin huomasinkaan, juoksin jo pitkiä lenkkejä metsässä sekä löysin itseni salilta vahvistamassa lihaksiani ja tasapainoani. Reilu puoli vuotta onnettomuuden jälkeen olin takaisin hevosenselässä ja starttasin isoissa esteluokissa unohtamatta rataa kertaakaan.

 

 

Hevosharrastus jatkui mutta salitreeni ja lenkkeily jäivät elämääni. Saavutettuani hevosharrastuksen saralla kaikki tavoitteeni ja lapsuuden unelmieni täytyttyä oli aika jatkaa eteenpäin. Minulle oli jostain syystä ollut jo pitkään selvää, että jos en ratsastaisi, olisin motocrosskuski, laskuvarjohyppääjä tai potkunyrkkeilijä.

 

Ei mennyt pitkään kun löysin itseni potkunyrkkeilyn alkeiskurssilta täysin kiehtoutuneena lajiin ja sen todella kovaan fyysiseen ja henkiseen vaativuuteen. Olin myyty. Olisikohan ollut edes tokat treenit missä menin valkulle puhumaan siitä, että haluan vielä jonain päivänä päästä kehään ja ottelemaan.

 

Nyt, vajaa kolme vuotta myöhemmin, kaksi ottelua takana ja suuret suunnitelmat ja tavoitteet mielessä jatkan eteenpäin onnellisempana kuin koskaan. Loukkaantumiset ja vastoinkäymiset ovat opettaneet minut arvostamaan itseäni ja kroppaani. Mun keho on mun temppeli. Olen ylpeä siitä mihin olen tullut mutta tavattoman nälkäinen oppimaan ja menemään huipulle asti, hauskanpidosta ja elämästä nauttimisesta luopumatta.

Olen valmis avaamaan maailmani ja jakamaan kokemukseni ja ajatukseni treenistä, levosta, ilosta&surusta, onnistumisista&pettymyksistä ja kaikesta siitä välistä. Haluan myös näyttää, että naisellinen ja tyylikäs ”nättityttö” ja ”fighteri” voivat löytyä samasta paketista.

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan mun maailmaa!

<3: Bianca

 

Kommentit (1)

My kind of girl

Tässä tytössä on asennetta mutta kuitenkin tervepäisyyttä! Vaikka lajivalinnat ovat rajuja on vastapainona koettavissa tervettä ja elämän perusasioita arvostavia asioita. Respect!

Seuraa 

Kirjotan elämästäni, joka keskittyy paljon treenaamiseen, ulkona liikkumiseen ja hyvinvoinnin ympärille. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, mutta tällä hetkellä ehdottomia ykköslajejani ovat nyrkkeily ja potkunyrkkeily. Haluan motivoida ja inspiroida lukijoitani, sekä antaa heille vinkkejä omaan hyvinvointiin ja elämään. Lähtekää mukaan seuraamaan mun tapahtumarikasta arkea ja elämän pieniä tähtihetkiä. Bianca on Sport Girl 2016 -ohjelman finalisti.

Sport Girl 2016

Teemat