No eihän tää suomen talvisää taaskaan nyt mitään herkkua ole ollut. Olin niin odottanut valkoista joulua mutta kylhän toi vähän huonolta näyttää. Mut vaikka sää on ollut hieman epämielyttävä ja harmaa on niitä aurinkoisiakin hetkiä ollut. Viime viikkoina olen käynyt paljon kävelemässä ja aloittanut kunnon kohottamisen ja kehon vahvistamisen askel askeleelta. Keuhkot rupeaa pikku hiljaa toipumaan ja happi liikkumaan vaivattomammin. Aika voittaja fiilis! 

 

ohut toppis Halti/Liissa, tekninen paita Halti/Ramos, pipo Fat Pipe
ohut toppis Halti/Liissa, tekninen paita Halti/Ramos, pipo Fat Pipe

Ohut toppis Halti/Liissa, tekninen paita Halti/Ramos, pipo Fat Pipe

Ulkona liikkuminen säällä kuin säällä on varusteista kiinni. En ole mikään himo varusteurheilija mutta hyviin treeni- ja ulkoiluvaatteihin panostan sillä koen niillä olevan suuri ja oleellinen merkitys täyden tehon irtisaamiseksi urheilusuorituksesta ja todella tärkeäksi osaksi liikkumisen iloa. Hyvät treenivaateet antaa tukea oikeista kohdista, hengittää, ei rajoita liikeratoja, siirtää kosteuden pois iholta ja ovat pesun ja kulutuksen kestäviä. Varsinkin pimeinä ja harmaina vuodenaikoina (jotka suomessa olleet sääilmiöinä aika hallitsevia) on kivaa tuoda väriä arkeen ja ulkoiluhetkiin värikkäiden urheiluvaatteiden ja -varusteiden kautta.

Mä rakastan mun ylipolven villasukkia. Ihan parhaat ennen ja jälkeen treenin. Ei penikat vaivaa.Ja niissä lukee takana koko pituudelta mun nimi!! How cool is that. 

 

Urheiluvaate tarjontaan ollut tullut paljon räikeitä värejä ja hauskoja leikkauksia ja kuoseja. Kauppojen urheiluvaate tarjonta ja sitä myötä valinnanvara on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana joten kaikki löytävät varmasti mieluisensa. Katumuoti on saanut paljon vaikuitteita urheiluvaatemuosista ja päinvastoin. Monet treenivaatteet sopivatkin yhtä hyvin treeneihin kuin arkikäyttöön riippuen mihin ne yhdistää. Tämä on mielestäni loistavaa sillä se tekee vaatteista monikäyttöisempiä. Olen itse melko mukavuuden haluinen ja haluan että vaatteeni ovat hyvin istuvia, mukavat päällä ja niissä on tilaa liikkua ja elää. Suosin kerrospukeutumista koska liikun paljon ja haluan että pystyn tarvittaessa nopeasti vähentämmän vaatetusta ja taas suorituksen jälkeen nopeasti päälle. Valitsen vaatekaappiini hyvälaatuisia vaatteita jotka todella kestävät kulutusta ja jotka on helppo yhdistää muihin mutta toimivat itsekseenkin, Tietenkin sorrun välillä ostamaan vaatteita (lähinnä treenihousuja) jotka vain näyttävän päheiltä mutta huomaan aina parin pesun jälkeen jo nykivän niitä potkunyrkkeilytreeneissä ylös ja jännitävän ratkeeko saumat kyykistyessä ja korkeissa potkuissa. Ja onhan niin käynyt eikä vain kerran mutta niitä kuvia en tänne kyl viitti laittaa.

Tekninen paita Halti/Ramos

Takki Halti/Julja

Pukeutumiseni perusta lähtee siitä mitä puen vaatteiden alle. Tutustuin vuosi sitten ShockAbsorber liiveihin enkä enää vaihda niitä pois. Niin on monille muilekkin käynyt; yhdet hankittua et suostu enää muita käyttämään. Olin pitkään paininut urheiluliiviongelman kanssa sillä en löytänyt hyviä liivejä jotka antaisi kovan tuen hyppiessä ja loikkiessa ja jotka eivät estäisi käsien ja yläkehon liikkuvuutta treenatessa. Monet liivit alkoi nyrkkeilessä hankaamaan kainaloista ja tuntui rajoittavan käsien ja lapaluiden alueen liikettä. ShockAbsorberin liivit ovat ainoat jotka oikeesti tukee ja pitää "paketin kasassa" mutta ovat huomaamattomat päällä ja näyttää hyvältä. ShockAbsorberin liivit vaimentavat rintoihin aiheutuvaa liikettä ja tärähdystä jopa 78 %. Mä tykkään siit fiiliksestä mikä tulee kun vedän liivit päälle. Niistä tulee heti jotenki ryhdikäs ja kompakti fiilis. Semmonen olo et voisin lähtee valloittaa koko maailman. Mä käytän mun Shokin liivejä niin treeneissä kuin niiden ulkopuolellakin. Suosittelen! Hyvät ja tukevat urheiluliivit ovat jokaisen naisen must juttu treenasit kovaa tai et. ShockAbrorberilla on liivejä kaiken kokoisille naisille erillaisiin liikuntamuotoihin opimoiduissa malleissa.

Treeni ilman tukevia urheiluliivejä on vähän sama kuin ajaisi autolla ilman iskareita. 

Mun seuraava ShockAbsorber lisäys on liivit joihin saa suoraan kiinnitettyä Polarin sykemittarin (vain siis sen mittariosan)!! Tulee todella tarpeeseen sillä nyrkkeilessä en voi käyttää kädestä mittaavia sykekelloja sillä käsisiteet ja hanskat tulevat päälle ja en ole tykännyt käyttää sykevöitä sillä mulla ne aina tuntuu valuvan ja olevan jotenki tiellä. Vähän toivon joulupukin kuulleen toiveeni ja minun pystyvän starttaamaan sporttivuoden 2016 seuraten ja mitaten tarkemmin mun treenejä ja edistystä. Ens vuonna aion keskittyä yhä enemmän palautumiseen, rentoutumiseen ja unen laatuun.

Joulu on jo ovella ja se toimikin vähä innoittajana tälle kirjoitukselle juuri nyt. Halusin jakaa mun lempparit urheilu- ja ulkovaatteissa joten niistä voisi ehkä olla hyötyä jollekkin joka vielä pohtii mitää ostaa joululahjaksi. Itse olisin kiitollinen ja iloinen juuri niistä pehmeistä paketeista ja treenivaatteista sillä ne ovat kovassa käytössä ja tulevat tarpeeseen.

Mukavaa ja lämmintä joulun aikaa rakkaat lukijat! 

<3 B

Kommentit (1)

Seuraa 

Kirjotan elämästäni, joka keskittyy paljon treenaamiseen, ulkona liikkumiseen ja hyvinvoinnin ympärille. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, mutta tällä hetkellä ehdottomia ykköslajejani ovat nyrkkeily ja potkunyrkkeily. Haluan motivoida ja inspiroida lukijoitani, sekä antaa heille vinkkejä omaan hyvinvointiin ja elämään. Lähtekää mukaan seuraamaan mun tapahtumarikasta arkea ja elämän pieniä tähtihetkiä. Bianca on Sport Girl 2016 -ohjelman finalisti.

Sport Girl 2016

Teemat