Käväisinpä all inclusive -lomalla Kap Verdellä, siis Afrikassa.

Otan aina all inclusiven, jos sellaisia on tarjolla. Mitä enemmän syön ja juon, sitä halvemmaksi matka tulee. Päivittäin kirjaan sinikantiseen ruutuvihkooni, paljonko olen säästänyt. Toistaiseksi en ole vielä pystynyt kuittaamaan matkan koko hintaa, mutta se on tavoitteeni.

All inclusivessa aikaa ja rahaa ei kulu taksimatkoihin ja ravintoloihin. Kaiken tarpeellisen saa hotellialueelta. Käsittämätöntä, että jotkut mieluummin lähtevät slummeihin etsimään paikallisia elämyksiä tai jotain epämääräistä alkuperäiskulttuuria.

Paikallisen keskuudessa esimerkiksi erilainen bakteerikanta (suomeksi sanottuna lika) voi aiheuttaa matkailijalle yllätyksiä. Voi saada pöpön tai tulla ryöstetyksi.

Jos olisin hotellinjohtaja, kaikki hotellini olisivat all inclusive.

Kommentit (3)

Vierailija

Olen pitkälti samaa mieltä kanssasi.helppoa ja huoletonta lomailua. Ja pääsee hotellialueelta katselemaan myös sitä' paikallisten elämää,samoin voi osallistua mille tahansa retkille.Ei täyden palvelun hotellit mitenkään sido ihmisiä,mutta vapauttaa ravintoloiden etsimisestä ja jokailtaisesta lähtemisestä.Kannatan.

Vierailija

Ehdottomasti kannatan all inclusivea. Helpompaa matkustamista ei ole, varsinkaan lapsen kanssa matkustettaessa! ;)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Seuraa