Kävin Thaimaassa. Menolento oli yhtä kärsimystä.

Eteeni sattui kanssamatkustajien viihtyvyydestä piittaamaton selkänojan säätäjä.

Ruokailun ajaksi hän sentään nosti nojaa, kun lentoemäntä sitä vaatimuksestani häneltä vaati. Heti kun tarjotin vietiin, noja laskeutui taas ääriasentoon.

Lennon aikana olisin mieluusti sivistänyt itseäni lukemalla laatukirjallisuutta. Sen sijaan jouduin tuijottamaan edessä istuvan kuorsaajan kaljuuntuvaa päälakea.
Tempoilin jopa vähän mielenosoituksellisestikin häirikön selkänojaa joka kerta, kun konkoilin istuimeltani käytävälle jaloittelemaan. Sain osakseni vihaisia katseita, ikään kuin minä olisin ollut syypää tilanteeseen.

Arvaatte varmaan, kuka istui edessäni myös paluulennolla.

Jos minä olisin Airbusin pääjohtaja, määräisiin kaikkiin lentokoneisiin kiinteät selkänojat.

Kommentit (10)

no mikset laskenu ite omaa tuolias kans? oisko ollu kivempi tuijottaa jos olis ollu hiuksia päässä? jos julkisilla matkustaa, muita ihmisiä pitää pystyä sietämään. sietäähän joku suakin, eikä lyö heti ku mieli tekis. mietipä sitä. 

Sivistystä tarvitaan selkänojan rysäyttelemisessäkin. Olen nähnyt eräänkin viinilasin läikähtävän vaatteille, kun penkkiä temmotaan kuin vikuria tammaa ohjaksista.

Sivistystä tarvitaan selkänojan rysäyttelemisessäkin. Olen nähnyt eräänkin viinilasin läikähtävän vaatteille, kun penkkiä temmotaan kuin vikuria tammaa ohjaksista.

Apua, hei oikeasti: olihan tämä ironiaa? Tällaisia me ihmiset EI voida olla, näin pieniä murheita elämässään kenelläkään EI SAA olla. En tajunnut tekstin tarkoitusta...

Ironiaa joo, heh heh! Mutta tämäkö on Menaisten käsitys hyvästä matkablogista?! Tähän tasoon pystyy jokainen vähänkin koomikon vikaa omaava. En tajua miten tämmönen bloggaaja on päästetty näinkin julkiseen paikkaan kirjoittelemaan. Todella tyylitön blogi! Jos MeNaiset onnistui nappaamaan KalastajanVaimon tasoisen bloggaajan sivuilleen niin tämä on kyllä riman alitus

Sinun ehkä kannattaa oleilla kotimaassa jatkossa, jos noin pahasti pännii pikkuasiat.. matkustamiseen valitettavasti kuuluu kanssamatkustajat. Et ikinä selviäisi esim. Aasiassa, jos vaihtaisit paikkaa paikallisella bussiyhtiöllä. Minäkin todella ihmettelen moista matkablogia menaiset sivustolla. Muut blogit ovat mahtavia, mutta tämä on suorastaan masentava ja todella alta riman.

Ottaako ihmiset tosiaan nämä jutut tosissaan? Mielenkiintoista, miten eri tavoin me tulkitaan kirjoitettua tekstiä. Mutta kiitokset besserwisserille, mua ainakin huvitti. :)

En kyllä itsekkään ymmärrä miksi niitä pitää saada kallistaa,muutenkaa sitä tilaa istuville niin ole..