Miksi hotellihuoneissa on minibaarit?

Ne pitäisi vaihtaa maksibaareihin, joissa olisi isot pullot, ja kaikkien juomien pitäisi automaattisesti sisältyä huoneen hintaan. Maksibaariin mahtuisivat survomatta myös oluet, makkarat ja muut paikalliset tuotteet, joita ostan matkan aikana.

Me suomalaiset tulemme minibaarien pikkupulloista vain vihaisiksi. Onko niitä ylipäätään tarkoitettu aikuisille? Kaiken kukkuraksi minibaarit yleensä piilotetaan huoneen kaappeihin, joten niitä saa etsiä minuuttitolkulla.

Miksi ylipäätään puhutaan minibaarista? Eihän se mikään baari ole vaan jääkaappi. Baarissa on henkilökunta. Jääkaapissa on valo, jos sitäkään.

Kommentit (4)

Vierailija

Oujes, viinikaappi huoneissa pitäisi olla! Shampanjalla täyteen lastattuna.

Vierailija

Miksi ylipäätään etsit minibaaria huoneestasi jos et siitä pidä?  Minusta se on mainio, sen voi tyhjentää väliaikaisesti johonkin, esim roskikseen, (ja roskis ylähyllylle) ja käyttää omien ostettujen tuotteiden kylmäsäilyttämiseen matkan aikana. Lopuksi laitan kaiken sinne takaisin, niin kuin siellä olivatkin.

Vierailija

en juo alkoholia mutta minibaari sopii hyvin omien ruokien säilytykseen. vaikka aika usein koko minibaari on pois käytöstä tai riippuen hotellista huonokuntoinen tai likainen...

Vierailija

Pulloja ei tarvitse vaihtaa isompiin suomalaiset juovat jo nyt liikaa alkoholia. Halukkaat saavat kyllä hankittua alkoholinsa muualta kuin hotellihuoneen kaapista ja halvemmalla. Kaikki eivät edes juo alkoholia joten sen takia niitä ei pidä sisällyttää hintaan. Eli ei ole oikein että ne jotka eivät juo alkoholia joutuisivat maksamaan toisten juomiset. Todella huono idea. Vai yritätkö vain pummia ja maksattaa viinasi toisilla.....minä en edes juo alkoholia ollenkaan joten minun puolestani koko baarikaapin saisi poistaa. Taas tuli todettua olet todella juntti idiootti, olet hyvä vain haukkumaan muita. Muuhun sinusta ei ole.

Seuraa