Pictures borrowed from Chiara Ferragni and we heart it

Vaikka en yleisesti ottaen ole mikään muotiblogien suurkuluttaja, mutta silti muutamaa suosikkia luen muutaman kerran viikossa. Luen lähinnä ulkomaalaisia muotiblogeja ja suosikkini tulevat Ranskasta ja Italiasta. Ulkomaisia blogeja on kiva lukea ihan myöskin kielitaidon ylläpitämisen takia. Yksi ulkomaisista blogisuosikeistani on Italialainen Chiara Ferragni, joka kirjoittelee blogia nimeltä The Blonde Salad. Chiaran tyyli on jotain ihan muuta kuin omani, mutta katselen aina ihan lumoutuneena hänen asukuviaan. Hän on todella luonnonkaunis tyttönen ja on noussut bloginsa ansiosta oikeastaan aikamoiseksi mediapersoonaksi Italiassa. Chiaran inspiroiva tyyli mainitaan usein Italialaisissa muotilehdissä ja on hän luonut oman kenkämallistonsakin.

Syy miksi kirjoittelen Chiarasta on hänen todella kaunis YSL:n sormus. Yleisesti ottaen en pidä kultakoruista, koruni ovat joko valkokultaa tai hopeaa. Minulle ei vain yksinkertaisesti sovi kullanväriset korut. Mutta siis tuo sormus, se on jäänyt mieleeni ja aina aika ajoin käyn sitä  Ebay:ssä kurkkailemassa.
Even though I don't read fashion blogs so much but still I have few favorite bloggers whose blogs are only about fashion. My fashion blog favorites comes mainly from abroad, from Italy and France. One of my favorite blogger is Chiara Ferragni and her blog The Blonde Salad. Chiara's style differs a lot from mine but still I'm totally entranced about her outfit pictures. This Italian girl lives in Milan and I enjoy to read her blog also because I want to keep up my Italian skills. Chiara's inspirational style is often mentioned in the Italian fashion magazines and she has also created her own shoe collection. The reason why I write about Chiara is her magnificent YSL ring. Even though gold does not work on me but still I keep on looking this ring on Ebay. I just love it!

Kommentit (10)

Maria

Minäkin ihastuin vaikka ei tosiaan munkaan ominta tyyliä ole. Silti jotenkin erilaisen ihastuttavaa :)

Sofié

Fahion Meets Food:Oh I wish that would be me :D Those are just pictures from one of my favorite blogger :)

Fashion Meets Food

loving all your jewelry and your polish color is simply gorgeous. Love your blog and I am your newest followerxo

Sofié

Nna: No mitä nyt olen hänen blogiaan plärännyt niin aika kauniilta hän näyttää ilman meikkiäkin :) Lähinnä tarkoitin, että hänellä on tosi kauniit kasvonpiirteet ja hymyilevät silmät :)

Sofié

Hanna: Niin on!! Siis ei oikeesti yhtään mun tyyppinen, mutta se on vaan saanut mut pauloihinsa :D

Nna

Minäkin pidän Chiaran blogista, mutta minun käsitystäni LUONNONkauniista hän ei kyllä vastaa :) siis erittäin kaunis tyttö on kyllä, mutta minusta hänellä on aina vahva meikki ja hiusten väri ei ole lähelläkään alkuperäistä. Olisi tosin varmasti kaunis myös omassa värissään ja ilman meikkiä, mutta sellaista kuvaa hänestä en muista nähneeni.

Sofié

Heippa :)Joo silmän iloksi lähinnä kuvia katselen, upea neitonen!En ole ikinä tuohon blogiin eksynyt, täytyypä kurkistaa! Kiitos linkistä! Toinen suosikkini jo vähän pidemmältä ajalta on ranskalainen Betty (Le Blog de Betty). Aiemmin hain vähän inspiraatiota ranskankieleen, mutta nykyään Betty kirjoittaa myös englanniksi :) Kummankin tyttöjen tyyli on aika "edgy", enkä itse todellakaan pukisi samoja vaatteita, mutta jokin heidän tyyleissään vain kiehtoo :)

Saija

Minäkin olen seurannut Chiaran blogia ja oikeastaan vain siksi että nuokin postaamasi kuvat ovat mielestäni kauniita. Eli lähinnä silmän iloksi, vaikka tyylinsä tosiaan poikkeaa aivan omastanikin. Ja tuo sormus on totta tosiaan aivan ihastuttava. Yksi lemppariblogeistani muodin puolella on Punky B's Fashion diary. Onko tuttu sinulle? Voin laittaa linkin: http://www.punky-b.com/

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010