Aloin keräämään Iittalan ja Arabian astioita kun olin 14 vuotta. Siitä lähtien olen keräillyt yhtä jos toistakin sarjaa ja lasistoa.  Kuppeja ja kippoja on kerääntynyt kaappeihin ihan mielettömät määrät. Vaikka kaapeissa ei enää edes ole tilaa, mutta silti hamstrailen kaappeihin lisää täytettä. Läheisimpäni tietävät, että minua ei kannata lahjoa koruilla tai pehmeillä paketeilla, sillä lasit ja lautaset tekevät minut kaikista onnellisimmaksi. Olen myös sanonut vieraille, että kukat ja skumppapullot voi jättää ostamatta, sillä kukat kuihtuvat, mutta kippo säilyy :)

Astiakeräilijän unelma on nyt toteunut, sillä alan tekemään yhteistyötä Fiskars Groupin kanssa. Fiskars Groupin alta löytyy juurikin ne brändisuosikit, joiden parissa olen aina halunnut työskennellä. Kuvauslainojen myötä saan kuviini ja kattauksiini moninaisuutta ja sen kautta tekin saatte uusia ideoita arkeen ja juhlaan. Tämän yhteistyön kautta pystyn tekemään normaalista poikkeavia kattauksia, sillä itseltäni ei esimerkiksi löydy hirmuisen värikkäitä astioita, niin te väripilkkuja rakastavat lukijani saatte myös tulevaisuudessa ideoita kattauksiinne :)

Kommentit (13)

Nti Papu

Vau kiva uutinen!
Kuinka sattuikaan, mua puraisi jokin kattauskärpänen ja oon suunnitellut yhden talvikattauksen tekemistä. Vaatii ensin onnistunutta kirpparikäyntiä ja metsäretkeä, kaikkea somistetta ei kertakäytöön viitsi ostaa täydellä hinnalla. Sormet syyhyäisi jo toteuttamaan ja kuvaamaan se! Odottelen kovin sinun kattauksia, hyvää viikonloppua! :)

Kirsi

Juurikin sunnuntaina menetin sydämeni kattaukselle, jossa oli alimmaisena harmaa Kastehelmilautanen, sitten punainen Teemalautanen ja siinä vielä päällä harmaa Kulkukulho. Voi ah, sitä ihanuutta, lämmintä punaista, harmaata, lasia, posliinia ja jouluista :)

Sofié

Kuulostaa ihanalle :))
Kastehelmi on sulattanut sydämeni ihan vasta tässä vähitellen. Olen monien juttujen suhteen hitaasti syttyvä, mutta sitten kun sytyn niin paluuta ei ole :)

Tulen tekemään teille jouluisia kattauksia ja värikkäitä kattauksia muun muassa brunssin merkeissä ;)

Juuri tämän yhteistyön johdosta pystyn esittelemään teille kattauksia ja astioita, joista pidän mutta en välttämättä ensimmäiseksi niillä omia astiakaappejani täyttäisi. Astiakaappini ovat tupaten täynnä eri lasistoja ja lautasia, niin johonkin se raja on vain pakko vetää. Itse olen karsinut ensimmäisenä pois juuri kaikki värikkäät astiat, mutta onneksi nyt pystyn esittelemään teille pienoisia väripilkkujakin :)

Mari

Tarkoittaako tuo "kuvauslaina" todellakin sitä, että joudut palauttamaan astiat? Yhteistyö on kyllä hieno juttu :) Itsekin keräilen Iittalan astioita, nytkin vielä ennen nukkumaanmenoa nautiskelen glögiä Taika-mukista. :)

Sofié

Kyllä :)
Piilomainonta on Suomen laissa kielletty, niin tällaiset jutut pitää tehdä lukijoille todella selväksi. Minun pitää blogissani aina erikseen mainita jos kuvissani esimerkiksi näkyy jotain sellaista mitä olen blogini kautta saanut.

Eli toimin samalla tavalla kuin esimerkiksi lehdet. Itselläni on oikeastaan vain valkoisia astioita, niin näin ollen saan väriä kattauksiini ja kuviini :)

Olen tosi onnellinen tästä yhteistyöstä, sillä olette toivoneet paljon uusia kattausideoita niin nyt pystyn niitä paremmin toteuttamaan :)

Minualla ei ole juurikaan muita astioita kuin Iittalan ja Arabian ja niitä on kyllä täällä blogissa jo näkynyt todella paljon.

http://avecsofie.indiedays.com/2011/09/30/klockan-sju-hos-mig/
http://avecsofie.indiedays.com/2011/09/07/pastaa-ja-piilomainontaa/

Katri

Voi miten hieno juttu! Iittalan ja Arabian astiat ovat niin selkeälinjaisia ja kauniita sekä ennen kaikkea ajattomia, ihan parhaita keräilykohteita. Happy for you :)

Mari

Sen takia kysyin tarkennusta asiaan, kun joissain Indiedays-blogeissa on kirjoitettu "lainaan" tai "testiin" saadusta tuotteesta, esim. elektroniikasta. Tosiasiassa bloggaaja on kuitenkin saanut tuotteen omakseen. Ilmeisesti käytännöt testituotteiden suhteen vaihtelevat. Luin muistaakseni Nyt-liitteessä olleesta MouMou-Iinan haastattelusta, että joskus firmat sanovat antavansa tuotteen lainaan testattavaksi, mutta tuotetta ei kuitenkaan koskaan haeta takaisin. Tämän takia siis mietin, että mikä on homman nimi tämän kuvauslainan kanssa.

Sofié

Keräilykohteita nimenomaan. Ostan aina mielelläni ystävilleni lahjaksi Iittalaa tai Arabiaa. Vein viimeeksi italialaisille ystävilleni lahjaksi Kartio-laseja :)

Ihanaa, että olet puolestani iloinen <3
Ihmisen parhaimpia puolia onkin, että voi olla toisen puolesta onnellinen<3

Sofié

Hyvä kun tarkensit:)

Siis käytännöt vaihtelevat ihan yrityskohtaisesti. Esimerkiksi jouduin itse maksamaan testiin saamani Aqvia hiilihapotuskoneesta tietyn summan jotta sain sen omaksi. Lukijani sen sijaan sai sen ihan ilmaiseksi :)

Itseäni helpottaa jos siinä vaiheessa kun tuote tulee testiin, niin sovitaan tietystä päivämäärästä, että milloin tuote pitää palauttaa. Näin pelisäännöt on kummallekin alusta alkaen selvät. Olen itse näissä asioissa aika tarkka ja ennen kun tuote tulee kotiini, niin haluan tietää että milloin se haetaan ja kenen kustannuksella.

Sofié

Tämä jos jokin oli minunkaltainen yhteistyö :)

Ensimmäisiä kuvia on tulossa pian :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010